Máris pletykálják a Resident Evil 4 Remake-et

Máris pletykálják a Resident Evil 4 Remake-et

A Capcom időtlen-idők óta felújítja és foltozgatja a Resident Evil játékait. Van, aminek csak HD grafikát ad, van, amit új platformokra visz át, illetve vannak olyanok, amiket teljesen újragondol és lényegében a nulláról újraalkot. Ilyen például a tökéletesre sikerült Resident Evil 2 vagy a nemrég megjelent Resident Evil 3 is, ami talán már annyira nem lehet büszke magára.

Ez utóbbi csak pár napja jelent meg, de máris folynak a pletykák arról, hogy az oszakai székhelyű M-Two - ami mögött az egykori PlatinumGames alapító Minami Tatsuya áll - fogja elkészíteni a 4. rész újraalkotását. A Resident Evil 3 új változatának a stáblistájában már látszódik, hogy az M-Two nagy szerepet töltött be a fejlesztésben is, így egyáltalán nem tűnik alaptalannak a pletyka. A sorozat történetének legsikeresebb epizódja, a Resident Evil 4 a legnépszerűbb Capcom játék, így egy Remake hatalmas elvárásoknak kell megfeleljen. Sokkal nagyobbaknak, mint a RE3 esetében, de éppen ezért akár rekord bevételek is származhatnak belőle.

Eközben persze terjed a másik pletyka is, miszerint a Resident Evil 8 nagyon-nagyon különbözni fog attól, mint amit eddig megszokhattunk. A 7. részhez hasonlóan ez is FPS-nek készül és okkultizmussal lesznek kapcsolatosak a furcsa jelenések, aminek köszönhetően egy pszichológiai horror lesz. A szivárgások szerint boszorkányok, vérfarkasok és zombik is veszélyt jelenthetnek majd ránk, ami tényleg egészen eltér attól, mint amit a sorozattól eddig megszokhattunk. A játék a next-gen konzolokra érkezhet már, 2021-ben.

Érdekes látni, hogy a Capcom egyszerre eleveníti fel a múltat a felújított címekkel, miközben folyamatosan terelgeti új medrekbe a sorozatot.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap