Márciusban jön a WiiWare

2-3 hónap múlva érkezik a Nintendo válasza az Xbox Live Arcade-re és a PlayStation Store-ra, állítja a hollandiai székhelyű Engine Software. A Wii eredeti, kísérleti jellegű letöltő-szolgáltatásának bejelentésével egy időben a cég az első WiiWare játékáról is hírt adott a közönségnek.

Márciusban jön a WiiWare

2-3 hónap múlva érkezik a Nintendo válasza az Xbox Live Arcade-re és a PlayStation Store-ra, állítja a hollandiai székhelyű Engine Software. A Wii eredeti, kísérleti jellegű letöltő-szolgáltatásának bejelentésével egy időben a cég az első WiiWare játékáról is hírt adott a közönségnek:

A program jelenleg a Project Bang! munkacímet viseli és úgy jellemezték, mint egy egy vagy két, Wii Remote-ot használó játékosra tervezett, "alkalmi jellegű, de rendkívül addiktív játéktípus"-t.

A cég korábbi alkotásai között található a High School Musical: Livin' The Dream for GBA, a The Suite Life of Zack & Cody: Circle of Spies (DS), valamint a Puzzle Quest: Challenge of the Warlords DS változatához is hozzájárultak.

Előzőleg a Nintendo semmiféle nyomásra nem volt hajlandó annál részletesebb információkat közölni a WiiWare indításának időpontjáról, mint hogy az valamikor "2008 elején" lesz majd várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward