Limitált, szürke PlayStation 3

Az eredeti PlayStation 3 játékkonzol nem túl sok színben kapható, a vállalat most ezt egy limitált darabszámú szürkés változattal szeretné bővíteni.

Limitált, szürke PlayStation 3

A Metal Gear Solid 4 június 12-i kiadásának a "megünneplésére" különleges PlayStation 3-mal készül a Sony. A Konami Japan internetes boltból megrendelhető Metal Gear Solid 4 Limited Edition az elődjeitől színében és a hozzá passzoló kontrollerben különbözik.

A "Hagane" színű konzol eredetileg csak Japánban lett volna kapható, azonban a Konami szóvivői tegnap megerősítették, hogy Észak-Amerikában is hamarosan megvásárolható lesz a játékgép. A szürkés, fémes színű konzol úgy látszik matt fényezést kapott, ami előny a korábbi változattal szemben, mivel az mágnesként vonzza magához a port és ujjlenyomatokat.

A Konami nem fedte fel a szállítmányok darabszámát, azonban megígérte hogy később több információt fog nyilvánosságra hozni. Ha a készülék meg fog egyezni a Japánban kaphatóval, akkor DualShock 3 kontrollerrel és a Metal Gear Solid 4 limitált változatával lesz a szürkés-színű konzol csomagolva. A merevlemez mérete és a visszafele-kompatibilitás még nem tisztázott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward