Levelek Steve-nek

Steve Jobs élete során rengeteg e-mailt váltott rajongókkal, fejlesztőkkel és Mac-használókkal. Ezek egy része most a CNN újságírója jóvoltából kiadásra került.

Levelek Steve-nek

Steve Jobs, az Apple alapítója élete során rengeteg e-mailt váltott rajongókkal, fejlesztőkkel és Mac-használókkal. Mark Milian, a CNN újságírója, rövid elektronikus könyv formájában összegyűjtött és kiadott körülbelül száz ilyen levelet. A könyv címe Letters to Steve: Inside the E-mail Inbox of Apple's Steve Jobs.

A könyv e-mailek és idézetek segítségével próbál rövid összefoglalást nyújtani Steve Jobs karrierjéről, gondolkodásáról, és arról, hogy mi zajlott a színfalak mögött. Tematikus fejezetekben tárgyalja Jobs reakcióit kölönféle dolgokra, a saját egészségétől kezdve, az iPhone-on át az Apple szoftverekig. Az egyik fejezet címe például Vevőszolgálati szakember, ebben a felhasználók panaszaira válaszol, ezeket próbálja személyesen megoldani. A levelek többsége már megjelent különféle oldalakon (MacRumors, 9to5 Mac, Cult of Mac, Gizmodo), akad közöttük azonban eddig publikálatlan is. Jobs jellemzően szűkszavú e-mailjeit háttér-információk sokaságával teszi érhetőbbé a szerző.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward