Letisztult HTPC ház Silverstone-módra

Letisztult HTPC ház Silverstone-módra

A tápegységek és számítógépházak specialistája, a SilverStone, most egy új házzal jelentkezik a piacon, amelynek segítségével a HTPC építők táborát kívánja célba venni. A gyártó újdonsága a GD03-as típusjelzést viseli, a termék letisztult, egyszerű formavilágával és felépítésével jó eséllyel népszerű lehet majd a piacon.

Az új jövevény a SilverStone elit számítógépház-családjába, a Grandia HTPC sorozatba tartozik. Az újdonságot teljes méretű ATX alaplapok fogadására készítették fel, a termék összesen 7 darab PCI bővítőhely segítségével fogadja a különböző kártyákat. A nagyrészt acélból (SECC) készült ház 425 mm x 182,2 mm x 436 mm-es méretekkel büszkélkedik, a HTPC kuckó súlya 7,85 Kg. Az előlapi panel szálcsiszolt alumíniumból készült, ami a HTPC piacon már-már megszokott tulajdonságnak minősül. A ház két darab 5,25 hüvelykes és öt darab 3,5 hüvelykes bővítőhellyel rendelkezik, ezek közül két darab 3,5 hüvelykes hely hot-swap támogatással is el van látva, ennek köszönhetően amennyiben a rendszer is rendelkezik a funkció támogatásával, működés közben cserélhetünk merevlemezt.

A ház hátulján két darab 80 mm-es átmérővel rendelkező ventilátor található, ezek percenkénti 2050-es fordulatszámon üzemelnek és 21 dB(A) zajt generálnak. A HTPC házba hagyományos ATX tápegységet építhetünk, nincs szükség drága, de sokszor kis teljesítményű tápok megvásárlására. A SilverStone GD03-as HTPC háza heteken belül megjelenhet a boltok polcain, a termék 190 eurós ajánlott végfelhasználói árral fog rendelkezni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward