Shop menü

KITŰZTE KÖVETKEZŐ MÁGIKUS HAJTOGATHATÓ MOBILJÁNAK BEMUTATÓJÁT A HONOR

Az újdonság csúcsteljesítménnyel szolgál majd, előre láthatólag Európában is elérhető lesz, és sikerült faragni a tömegén az elődhöz képest.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Kitűzte következő mágikus hajtogatható mobiljának bemutatóját a Honor

A Honor 2022 elején jelentette be az első hajtogatható okostelefonját, most pedig már a harmadik modell bemutatására készül ezen a fronton. A Magic V, és annak a ráncfelvarrott kiadása, a Magic Vs után hamarosan lehullhat a lepel a Magic V2 modellről. Most zajlik az MWC Sanghaj rendezvény, és ennek a keretében tudhattuk meg a Magic V2 bemutatójának időpontját.

A jelek szerint a sanghaji MWC-t a Honor nem találta elég rangosnak ahhoz, hogy ezen a rendezvényen álljon elő a Magic V2 okostelefonnal, ami a márka ékessége lesz a következő időszakban. George Zhao, a Honor vezérigazgatója azért tartott egy eseményt, amin beszélt a márka eredményeiről, és arról, hogy milyen terveik vannak jelenleg. Így került szóba az is, hogy a vállalat következő fontos okostelefonja a hajtogatható Honor Magic lesz, és ennek a bemutatója már pillanatokon belül itt van.

Július 12-én fogja lerántani a leplet a Honor a Magic V2-ről.

George Zhao nem igazán beszélt arról, hogy milyen jelentősebb újításokat hozhat majd a Magic V széria hamarosan debütáló tagja. Annyit lehet biztosan tudni már az előzetesekből is, hogy marad majd az eddigi felépítésnél. Tehát egy jegyzetfüzethez hasonló nyitható konstrukcióról lesz majd szó, és nem kagylós vagy valamilyen egyéb megoldásról.

Galéria megnyitása

Pletykák szintjén olyan információkat lehet hallani a Magic V2-ről, hogy nem egyfajta rendszerchipet fog használni, hanem két változatban lesz elérhető. Forgalomba kerülhet majd a Snapdragon 8+ Gen 1 lapkával, ami tavaly képviselte a csúcskategóriát, és jöhet egy Snapdragon 8 Gen 2-vel hajtott verziója is, ami pedig az aktuális zászlóshajó (még egy rövid ideig, mert már a küszöbön van a Snapdragon 8+ Gen 2 bejelentése, bevezetése is). Érdekes lenne, ha valóban így jönne a termék, de igazából a felhasználók szempontjából a lényeg annyi, hogy a tempóra biztosan nem lehet majd panasz egyik esetben sem.

Galéria megnyitása

Belül és kívül is AMOLED kijelzővel rendelkezik majd a Magic V2, és a belső panel egészen biztos, hogy LTPO eljárással készül majd. Az Android 13 rendszert futtatja majd az újdonság, és egy frissített, továbbfejlesztett MagicOS grafikus felhasználói felület lesz itt bevetésre küldve. A mobil 108 megapixeles főkamerát vonultat majd fel, és összesen öt kamera lehet majd a fedélzeten. 5000 mAh-nyi akkuval léphet színre az eszköz, és sztereó hangaszóróval fog szolgálni.

Galéria megnyitása

Az Galaxy Z Fold sorozat tagjaihoz képes a Honornak olyan hiányosságokat kellene felszámolnia a Magic V2-nél, mint például a vízállóság vagy a vezeték nélküli töltési lehetőség hiánya. Valamint dolgoznia kellene a szoftveres területen, a hajtogathatósággal kapcsolatos lehetőségek bővítésén. Például a különböző nyitási állapotokban több opciót nyújthatna a termék a felhasználók számára, mert ebből a szempontból a MagicOS 7.1 még eléggé szegényes volt.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére