Shop menü

KICSOMAGOLTÁK AZ S23 ULTRÁT, ÉS TESZTFOTÓKAT IS LŐTTEK VELE

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Kicsomagolták az S23 Ultrát, és tesztfotókat is lőttek vele

A Samsung Galaxy S23 széria tagjairól már olyan tempóval jönnek a kiszivárgó információk, mintha kereskedelmi forgalomban lehetne kapni a készüléket. Lényegében már nem is igazán lehet követni, hogy éppen hol és mikor bukkan fel a szerkezet, de arra mindenképpen érdemes kitérni, hogy egy nicaraguai twitterező már tesztfókkal is előrukkolt.

Edwards Urbina a saját Twitter-fiókjára töltött fel több olyan fotót is, amit állítólag a Galaxy S23 Ultra okostelefonnal készített, majd nem sokkal később a hitelesség kedvéért még egy kicsomagoló videót is megosztott a követőivel. Van olyan bejegyzése a megjelenés előtt álló készülékről, amit már több mint 20 ezer ember látott.

A twitterező több szempontból is vizsgálta az okostelefont, és direkt azokra a dolgokra ment rá, amik a legtöbb embert fogják érdekelni. A zoomolási és az éjszakai fotós képességeket vette szemügyre Edwards Urbina. Részleteket nem közölt sajnos, és azt sem jegyezte meg, hogy milyen okostelefon fotói mellett vannak például az esti felvételek. Az is lehet, hogy a Galaxy S23 Ultra szimpla és éjszakai módjai ezek egymás mellett.

A felvételek nagyon szépek, a zoomolásban is szépen domborít a Galaxy S23 Ultra, de főleg az esti fotók azok, amik komoly fejlődést mutatnak. Ezt lehetett is várni, miután a Samsung egy teljesen új, 200 megapixeles szenzort vett már itt használatba, mellyel együtt új szoftveres trükköket is bevezet a cég. A készülék bemutatóján is biztosan lesz majd szó az esti képalkotásról, nemcsak fotós, hanem valószínűleg videós szempontból is.

A fotókat letöltöttük és galériába rendeztük, hogy ne tűnjenek el, ha esetleg törölné őket az eredeti feltöltőjük. Aki részletesebben olvasna a Galaxy S23 szériáról, az egy korábbi hírünkben teljesen képebe kerülhet azzal, hogy mit hozhatnak az újdonságok, hiszen mostanra szinte mindent tudunk a mobilokról.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére