Kedvezményesen lehet majd Office 2013-ra frissíteni?

Az elkövetkező hetek és hónapok rendkívüli fontossággal bírnak a Microsoft számára.

Kedvezményesen lehet majd Office 2013-ra frissíteni?

Az elkövetkező hetek és hónapok rendkívüli fontossággal bírnak a Microsoft számára.. Először is október 26-án érkezik a Windows 8, a Microsoft legújabb operációs rendszere, amelyhez a vállalat illetékesei nagy reményeket fűznek. Később, valamikor a következő év februárjában az Office 2013 is befut, amelyre a késői Office 2010 vásárlók kedvezményes feltételek mellett válthatnak majd, csak úgy, mint a késői Windows 7 vásárlók a Windows 8-ra. Utóbbiról egyik korábbi hírünk keretén belül már beszámoltunk, most azonban az Office 2013-ra történő esetleges kedvezményes váltás lehetősége kerül terítékre.

A ZDNet információi szerint a Microsoft az idei év októberének tizenkilencedik napján indítja hódító útjára az Office 2013 Upgrade programot. Mindenki, aki október tizenkilencedike és 2013. április harmincadika között Office 2010-es irodai szoftvercsomagot vásárol, részt vehet majd a programban. Az egyelőre hivatalosan nem tisztázott, hogy a program keretén belül pontosan milyen kedvezményekkel élhetnek a résztvevők, de nem hivatalos pletykák már most is rendelkezésre állnak.

Korábban, a legutolsó Office Upgrade program keretén belül a késői Office 2007 vásárlók ingyenesen válthattak Office 2010-re. A legfrissebb hírek szerint hasonló akciót tervez a Microsoft az Office 2013 esetében is: a késői Office 2010 vásárlók ingyenesen válthatnak majd Office 2013-ra, amennyiben pontosak az értesülések.

Így vagy úgy, a homályos információk miatt egy elhamarkodott Office 2010 vásárlás helyett érdemes megvárni az október tizenkilencedikét, akkor ugyanis kiderül, milyen feltételekhez köti a Microsoft az Office 2013-ra történő kedvezményes frissítést.

Az Office 2013 a dolgok jelenlegi állása szerint novemberben éri el a gyártásra kész – RTM – fázist, a boltok polcaira azonban majd csak a következő év februárjában kerül ki. Mivel a kedvezményes frissítést kínáló akció október 19-től április 30-ig tart, így bőven lesz idő kihasználni azt.

A Microsoft egyelőre nem kívánta kommentálni az értesüléseket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward