Kedvezményes számítógépek a virtuális szoftverbörzén

Kedvezményes számítógépek a virtuális szoftverbörzén

Netbookok, notebookok, kiegészítők, informatikai tanfolyamok - idén az interneten megrendezett virtuális informatikai kiállításon, a szoftverbörzén számos terméket és szolgáltatást kedvezményes áron vásárolhatnak meg a látogatók. A kiállításra a belépés díjtalan, mindössze internetkapcsolatra van szükség.

A szoftverbörze - legalábbis a szervezők szerint - Magyarország első internetes informatikai kiállítása, amelyen nem csupán a vállalati döntéshozók tájékozódhatnak az aktuális trendekről, hanem az otthoni felhasználók is kedvezményesen vásárolhatnak. A Notebook Store Dell notebookokat kínál jelentős kedvezménnyel, a Center.hu pedig Acer-konfigurációkat és -kiegészítőket nyújt alacsonyabb áron. A vállalatok számára ezenkívül vonzóak lehetnek a NetAcademia 25 százalék kedvezménnyel kínált informatikai kurzusai. Az oktatóközpont programozók számára a .NET Framework képzést ajánlja, míg rendszergazdáknak a biztonságcentrikus rendszerüzemeltetésről szóló tanfolyam lehet érdekes.

Mivel az idei szoftverbörzét a virtuális térben rendezik meg, a látogatóknak nem kell belépődíjat fizetniük, elég csupán meglátogatniuk a www.szoftverborze.hu honlapot. Itt megtekinthetik a kiállítók standjait, beszélgethetnek a cégek képviselőivel és akár vásárolhatnak is.

Ezenkívül az érdeklődők részt vehetnek az előadásokon, amelyek többek között a honlapépítést, az információbiztonságot és a hr- szoftvereket érintik, nem utolsósorban pedig e témakörökkel kapcsolatban ingyenes szaktanácsadást kaphatnak független szakértőktől. A virtuális szoftverbörze március 17. és 19. között, de csak 10-től 18 óráig érhető el. Mint a szervezők a Napinak elmondták, azért nem egész nap érhetők el a virtuális standok, mert hasonlóan a valódi kiállításokhoz, csak ebben az időben állnak rendelkezésre a kiállítók szakemberei, akikkel a neten keresztül élő hang- és videokapcsolatot lehet kialakítani a börze nyitva tartása alatt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward