Júniusban jön a The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Februárban pedig elindul a sárkányszezon.

Júniusban jön a The Elder Scrolls Online: Elsweyr

Nemrég írtunk azokról a jelekről, amikből a következő kiegészítőre lehetett következtetni, és a találgatások beigazolódtak: a ZeniMax megerősítette, hogy a június 4-én érkező következő nagy chapter, a The Elder Scrolls Online: Elsweyr a macskaszerű khajiitok hazájában játszódik.

Hasonló méretű új tartalomra számíthatunk, mint a tavalyi Summerset esetében: lesz egy központi történetszál számos küldetéssel, egy 12 fős új trial, a Sunspire, jönnek a Dragon Attack nevű world eventek, de ezúttal ismét lesz egy új karakterosztály is, mint a Morrowindban - ez a necromancer, saját képességekkel.

A necromancer eddig nem látott taktikai lehetőségeket kínál, hiszen élőholtakat idézhet, és felhasználhatja a holttesteket is, hogy legyőzze ellenfeleit. Harc közben fontos szerepe lesz a helyezkedésnek a maximális hatás elérése érdekében.

Elsweyr tele van mezőkkel, kanyonokkal, homokdűnékkel, de dzsungelt is találhatunk. A fővárost, Rimment jelenleg birodalmi erők foglalják el, így lakóinak élete nem túl rózsás. Határain túl vándorló nomádokkal és felfedezésre váró romokkal találkozunk majd.

A 2019-re tervezett négy frissítés egy közös kalandban, a Season of the Dragonben fonódik össze, Elsweyr pedig kulcsfontosságú lesz ebben. Az első rész februárban érkezik a Wrathstone-csomaggal, ezt követik khajiit barátaink, harmadikként a szokásos dungeonökre számíthatunk július és szeptember között, az év vége felé pedig egy sztori-DLC zárja le a kalandot.

A The Elder Scrolls Online: Elsweyr már előrendelhető, ezzel azonnal kapunk egy egyedi hátast. A kiegészítő új és veterán játékosoknak is elérhető lesz, nincsenek előzetes feltételei.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap