Jedi eladó!

Árulás a Jedi-renden belül? Az mindenképpen igaz, hogy Obi-Wan ruhadarabjait eladják...

Jedi eladó!

Árulás történt a nemességéről ismert Jedi renden belül, de legalábbis történni fog. Árulják ugyanis Obi-Wan Kenobi köpenyét, méghozzá mintegy ötvenezer angol fontért. Nem arról van szó, hogy Yoda mester szorult meg, habár a helyzet némiképp hasonló. A londoni Bonham's aukciósház árverésre bocsájtja az Angels Kosztümszabászat termékeit, amelyek közül egyesek a saját kategóriájukban Oscar-díjat nyertek.

Erre a drasztikus lépésre az emelkedő költségek kényszerítették a patinás, 1840-ben alapított szabászatot. Természetesen nem csak a Jedi-mester barna, csuklyás köpenye eladó: megvehetjük James Bond vagy dr.Who jelmezeit is, esetleg Victoria Beckham kék cicakosztümjét a Spice Worldből.

Természetesen minden a saját árfolyamán kél el: James Bond öltönyeiért, amelyeket a GoldenEye vagy a Tomorrow Never Dies forgatásain viselt, öt-tízezer fontot várnak. Dr,Who jelmezeinek értékét három és húszezer font közötti összegre becsülik, míg Victoria hacukája alig ötszáz font kikiáltási árra számíthat. Kapható lesz még Batman és Robin jelmeze is szintén körülbelül tízezer fontokért.

A kikiáltási tárgyak egy héttel a március hatodiki árverés előtt megtekinthetőek  az aukciós ház londoni kiállítótermében, már ha valaki éppen arra jár. Talán még megnézni is érdemes. Másrészt pedig be kéne vásárolni, nagyon be kéne. Milyen szép is lenne, ha bemenne James Bond az APEH dél-pesti igazgatóságára... és utána a szokásos dolgok történnének.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward