J. Lo Bronxban reklámozza új lemezét

J. Lo új albumán kizárólag spanyolul énekel

J. Lo Bronxban reklámozza új lemezét

Jennifer Lopez egyik korábbi slágerében büszkén jelentette ki, hogy „ő csak egy lány Bronx-ból". Ezzel a kijelentésével igencsak elégedettek lehettek azok a rajongói, akik ma is ebben a negyedben élnek, ahonnan Jennifer karrierje indult annak idején.

Szerdán aztán meg is jelent egy helyi (Bronxban található) lemezboltban, hogy autogramot osszon a rajongóknak és egy kis felhajtást csapjon új albuma körül, amelyen először énekel kizárólag spanyol nyelven, ezzel is fejet hajtva gyökerei előtt. Mintegy ötszáz emberből álló tömeg sereglett össze az üzlet előtt, hogy láthassák kedvenc énekesnőjüket, akit az eseményre sztár férje, Marc Anthony is elkísért.

”Szeretném megköszönni nektek, hogy ma eljöttetek, és együtt ünneplitek velem az új albumomat Ez a nap igazán különleges számomra.”- mondta spanyolul Jennifer Lopez, a puerto rico-i származású énekesnő, aki jelenleg New York-ban él. Ezután angolul folytatta beszédét, és a következőt mondta. „Nagyon jól esik a szívemnek, hogy elhozhattam ezt az albumot ide, arra a környékre, ahonnan származom, a szülőotthonomba.”

Az album a "Como Ama una Mujer" címet viseli, angol címe pedig: „How a Woman Loves," (magyarul: „Hogyan szeret egy nő”). A lemez kedden jelent meg és fő producere az énekesnő férje, Marc Anthony volt. Lopez elmondta, hogy az, hogy végre spanyolul énekelhet, karrierje csúcspontját jelenti számára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward