indiePon - Cyberpunk robotszellemet csinál belőlünk a 7th Sector

A mai résszel viszont lehetünk még például kétbalkezes vállalatvezetők, űrlázadók, gyárépítők egy idegen bolygón, vagy akár robotprogramozók is.

indiePon - Cyberpunk robotszellemet csinál belőlünk a 7th Sector

Robotról robotra ugrálunk a 7th Sectorban

A Носков Сергей stúdió fejtörőkkel tűzdelt kaland-platformjátékában egy cyberpunk világ gépezetei között mászkálunk, mint szellem a gépben, hogy megoldjuk a rejtvényeket.

Játékoktól a katonai eszközökig terjed a megszállt robottestek listája, miközben egészen nyilvánvaló, hogy a helyszínül szolgáló városban valami nagyon nincs rendben. A kérdés csak az, hogy mi a megmentők, vagy a bajok okozói vagyunk-e…

A fejlesztők változatos kihívásokat, hangulatos zenét és négyféle befejezést ígérnek. A 7th Sector március 12-ig kedvezményesen kapható a Steamen.

Megjelenési trailer jött a The Occupationhöz

A White Paper Games nyomozós-újságírós thrillere az 1987-es Nagy-Britanniában játszódik, ahol a kormányzat egy terrortámadást követően a szabadságjogokat korlátozó rendelet kiadására készül, a biztonságra hivatkozva.

Csak néhány óránk lesz arra, hogy az árnyékban lopakodva, az emberek cuccait átnézve, a szellőzőrendszerben kúszva nyomokat keressünk. Ha elkapnak, legfeljebb kihallgatnak, de ezzel a rendelkezésünkre álló idő jelentős részét elveszítjük.

Az első hírek szerint maradt pár kijavítandó hiba, és voltak, akik a mentési rendszert kritizálták, de ha hihetünk a felvételnek, hangulatból és izgalmakból nem lesz hiány.

A The Occupation PC-re a Steamen, a GOG-on és a Humble Store-ban érhető el, de PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kapható.

Kiváló indie játékcsomagot kínál a Humble

A hét tételből álló Humble Indie Bundle 20 első polca ezúttal becsületkasszás alapon érhető el, rajta a The First Tree-vel, a Tangledeeppel és az Among the Sleep Enhanced Editionnel.

A második szint jelenleg kicsivel több, mint három euró, ezzel a Getting Over It with Bennett Foddy, a Tooth and Tail, és a Dream Daddy: A Dad Dating Simulator jár.

A csúcson az Overgrowth ül, és még mindig kilenc euró alatt járunk.

A csomag március 19-ig érhető el.

Az Epic Store-ban jön a Shakedown: Hawaii

A Retro City Rampage önálló folytatása szatirikusan dolgozza fel a fehérgalléros bűnözés témáját, parodizálva a megacégeket. Karakterünk egy teljesen kétbalkezes vezérigazgató, aki egy 16 bites városban követ el mindenféle vállalati és egyéb bűncselekményt. Rengeteg mellékküldetés, fegyver, jármű és robbanás vár ránk.

A Shakedown Hawaii tavasszal jelenik meg PlayStation 4-en, PS Vitán, Nintendo Switch-en és Nintendo 3DS-en. A PC-s verzió az Epic Store-ban lesz exkluzív cím.

Co-op gyárépítés vár a Satisfactory-ben

A Coffee Strain Studios játéka hasonlít a Factoriora, de belső nézetes. Többszintes üzemeket húzhatunk fel egy idegen bolygón, hogy ipari szemétteleppé tegyük azt. Lesz felfedezős rész, és a vadállatok is okoznak majd problémákat.

A korai hozzáférés március 19-én indul. Itt nem fog kiderülni, miért pakoljuk tele gyárakkal a szerencsétlen planétát, de a mentéseinket elvileg átvihetjük majd az éles verzióba, tehát az eredményeink megmaradnak.

Hivatalosan négy főig támogatott a co-op, de több játékost is meghívhatunk.

A Satisfactory csak az Epic Store-ban jelenik meg, előrendelhető harminc euróért.

Kickstarteren a Space Haven

A Bugbyte menedzsment-szimulátorában egy kolonizálóhajót irányítunk.

A Földnek vége, nekünk pedig el kell döntenünk, hogy kis űr-törzsünkből kalózbanda, rabszolgacsapat, alienvadász, vagy hős válik-e. Ismerős elemekkel találkozhatunk több játékból a RimWorldtől kezdve az FTL-ig: építkezés, harcok, az oxigén és a szén-dioxid szintjének figyelése, vagy a hőmérséklet szinten tartása is szerepel a feladatok listáján.

A Kickstarteren negyvenezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, ennek már több, mint kétszerese van meg pár nap alatt. Ha minden a tervek szerint halad, a Space Haven jövő februárban jelenik meg, idén áprilisban készülnek el az első alfa buildek, és az év vége felé indulhat a Steamen a korai hozzáférés.

Örök lázadók leszünk a Star Renegades-ben

A Massive Damage stúdió egy taktikai-stratégiai roguelite RPG-n dolgozik, melynek intergalaktikus, több generáción átívelő története egy szedett-vedett forradalom útját követi a gonosz, hatalmas és erős galaktikus birodalom ellen - a lázadók mégsem hátrálnak meg.

Minden alkalom, amikor játszunk, egy újabb forradalom-kísérletnek számít, és ha nem sikerül, a szikra szunnyad egészen a következő generáció megjelenéséig. Ez a roguelite elem, míg az RPG-oldal a különleges képességek, taktikák, kombók, fegyverek, felszerelések formájában van jelen: amit megszerzünk, azt továbbadjuk a jövő harcosainak.

Sajnos minél tapasztaltabbak vagyunk, annál fejlettebb a birodalom is. Egyedi ellenfelek és bossok várnak ránk, a harcok körökre osztott rendszerben zajlanak. A kampányban nyílt világú felfedezés, procedurálisan generált küldetések, és több tucatnyi karakter lesz.

A Star Renegades 2020 elején jelenik meg, steames oldala már van.

Programozz robotot!

A Robo Instructus telepakolja a fejünket mindenféle kóddal, miközben megtanít nekünk egy egyszerű programozási nyelvet, amivel aztán egy hasznos kis robotot irányíthatunk.

Nem kell megijedni, először csak pár sort kapunk, egyszerű feladatokat tudunk elvégezni. Ahogy a több szintből álló pályák és a megoldandó problémák egyre bonyolultabbak lesznek, új kódrészletekhez férünk hozzá, és a program, amit írunk, fokozatosan összetettebbé válik.

A Robo Instructus a tervek szerint a harmadik negyedévben érkezik, a zárt bétára itt tudtok jelentkezni. A Steamen kívánságlistázható.

Érdekes lehetőség a Devil May Cry 5-ben

A már általunk is tesztelt, nagyon jól sikerült játék Deluxe kiadásában van egy opció, amivel élőszereplős meghallgatásokkal helyettesíthetjük a filmbevágásokat, vagyis gyakorlatilag azt látjuk, ahogy megtervezték a jeleneteket.

Az alábbi videó remekül megmutatja, hogyan működik a dolog.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap