Igényes állvány alumíniumból, táblákhoz

A Cooler Master műhelyéből ezúttal egy igényes, alumíniumból készült táblagép tartó érkezett, amely egyszerűen csak a CUBE nevet kapta.

Igényes állvány alumíniumból, táblákhoz

A CUBE egy 160 x 115 x 24,5 milliméteres kis táblatartó állvány, ami számos gumibetétet is tartalmaz annak érdekében, hogy az adott tábla PC hátoldala, illetve kerete még véletlenül se karcolódjon, de a gumírozás ezzel együtt a tábla csúszásmentes „rögzítéséről” is gondoskodik.

 

A 627 grammos állvány támasztékként szolgáló tartókarja többféle szögben is beállítható, így mind függőeleges, mind pedig vízszintes módban is használhatjuk vele kedvenc táblagépünket.

Az újdonság 7 colos képátlótól egészen 11 colos képátlóig használható, nyitott állapotban pedig 160 x 148 x 160 milliméteres mérettel bír. Az állvány támasztókarja mellett a gumiberakások is állíthatóak, így minden táblaformátumhoz könnyedén hozzáigazítható az állvány.

A termék tervezésénél a mérnökök még a kábelmenedzsmentre is odafigyeltek, így a tábla akkumulátora használat közben könnyedén tölthető, hiszen az állvány az ehhez szükséges kábel csatlakoztatását is lehetővé teszi.

A kompakt, letisztult dizájnnal érkező, gyorsan összecsukható állványt könnyedén magunkkal vihetjük bárhova.

Az iPad-hez és egyéb táblákhoz egyaránt használható újdonság hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, igaz, azzal kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy a termék pontosan mennyibe kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward