Huawei FreeLace Pro – Kiemelkedő üzemidő és ANC egy csomagban

Egy teljes napon át hallgatható folyamatosan a készülék, és még a zajokat is képes eltüntetni, hogy zavartalan legyen a szórakozás.

Huawei FreeLace Pro – Kiemelkedő üzemidő és ANC egy csomagban

A Huawei kínálatában ezúttal egy olyan fülhallgató jelent meg, ami nem TWS, de vezeték nélkül használható. Az okostelefonhoz nem kábelen csatlakozik, de a jobb és a bal fülhallgató között már drótos az összeköttetés. A sportolók és az aktív életet élők számára egy megbízható társ lehet az új FreeLace modell.

Galéria megnyitása

A FreeLace Pro több szempontból is egy kiváló minőségű eszköz lett. Rögtön a hangzása állítólag nagyon jó dinamikával szolgál majd. Direkt úgy lett tervezve a háza, hogy egy kifejezetten nagy, 14 milliméteres hangszórót bele lehessen bújtatni. Persze a hangzásról majd inkább csak akkor fogunk pontos képet kapni, ha már tesztek is lesznek, ezzel viszont még várni kell egy ideig.

Hallójáratba illeszkedő megoldásról beszélhetünk, és több méretű szilikon harang jár majd mellé a megfelelő komfortért, valamint támaszték is lesz itt, ami a még pontosabb és jobb tartásról gondoskodik.

Galéria megnyitása

Három mikrofon található a fedélzeten, ezeket kihasználva lesz képes a Huawei megfelelő minőségű zajszűrésről gondoskodni. A tömegközlekedés zaját hatékonyan tudja kizárni a felhasználó a FreeLace Pro révén, és azt is hozzá kell tenni, hogy ennek a rendszernek van másik módja is, amikor éppen azt csinálja, hogy belekeveri a zenébe a környezeti hangokat, hogy elkerülje a balesetveszélyes szituációkat. És amikor éppen beszélgetni szeretne az ember másokkal, akkor is jól jöhet az „áttetsző” mód.

Galéria megnyitása

A vezérléshez szükséges gombok is találhatóak a terméken, ezekkel a legfontosabb műveleteket bármikor egy pillanat alatt el lehet érni. De persze támogatott a hangutasításoknak az alkalmazása is, a digitális asszisztens szolgáltatás révén pedig már számtalan lehetőségre adatik módja az embereknek.

A készülék Bluetooth 5 modult használ az okostelefonnal való kapcsolattartásra, ezáltal tud alacsony fogyasztás mellett elérni megfelelő minőségű összeköttetést. Mindkét fülesben van mágnes, és amikor ezeket összetapasztja a tulajdonosa, akkor a zenelejátszás és a kapcsolódás is azonnal leáll, mikor szétválasztja, akkor pedig minden magától újra összeáll és elindul.

Galéria megnyitása

Az eszköz kellően hosszú kábeleket kapott a kényelmes viselethez, és a nyakszirten ülő résznek köszönhetően igazán stabilan fog helyet foglalni használat közben. Az egész kütyü mindössze 34 grammot nyom, ami meglepően kevés, szinte észrevehetetlenül lehet majd viselni. Fekete, zöld és fehér színben kerül majd a boltokba a kiegészítő. IPx5 vízállósági tanúsítvánnyal rendelkezik a fülhallgató, szóval a nedvességet eléggé bírja ahhoz, hogy esőben ne essen baja, de vízbe nem szabad vinni.

Büszkén emelte ki a Huawei, hogy a FreeLace Pro 24 órán át hallgatható pihenés nélkül egy töltéssel, persze kikapcsolt ANC mellett. Ha megy a zajszűrés, akkor 16 órás teljesítményre képes. Az eszköznek a töltése sem nehézkes, ugyanis a kábelébe be van építve az ehhez szükséges csatlakozó, amit egy pillanat alatt elő lehet varázsolni, és amennyiben a felhasználó mobilja támogatja a töltésmegosztást kábelen, akár menet közben is tölthető. És még a gyorstöltésre is van mód, 5 perc alatt 5 órányi használatra elegendő energiát tud magába szívni.

Galéria megnyitása

A Huawei FreeLace Pro a teljesen vezeték nélküli fülhallgatókhoz képest olcsóbb, de a maga nemében azért már egy drágább megoldásnak tekinthető, ami persze itt abszolút indokolt is a képességeket tekintve. Nem csinál rossz üzletet az, aki 600 jüanért (kb. 26 ezer forint) ezt a társat választja.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap