Hivatalos videón a Samsung összehajtható mobilja és képeken az SGS10

Sok hivatalos anyag szivárgott ki a Samsung közelgő újdonságaival kapcsolatban.

Hivatalos videón a Samsung összehajtható mobilja és képeken az SGS10

A Samsung több érdekes újdonság bemutatására is készül február 20-án, és most jelentős mennyiségű, feltételezhetően az Unpacked eseményhez kapcsolódó képi anyag és némi információ került ki. Az alábbiakban látható minden szemszögből a Galaxy S10 és a Galaxy S10+, sőt mi több, a vállalat hajtogatható paneles szerkezete is feltűnik egy videofelvételen.

A két eltérő Galaxy S10 variáns már korábban fotókon is megfigyelhető volt egymás mellett, szóval ezeknél a modelleknél már túl nagy meglepetés a kialakítást illetően nem érheti azokat, akik folyamatosan követik a készülékekkel kapcsolatos híreket. A friss képeket a WinFuture szaklap szellőztette meg. Ezúttal is megállapíthatjuk, hogy mindkét eszköz Infinity-O kialakítású kijelzőt vonultat fel, csak a Galaxy S10+ esetében két optika figyeli majd a felhasználót a megjelenítőbe vágott lyukon keresztül. Látható, hogy fekete, zöld és gyöngyház fehér színben biztosan elérhetőek lesznek a mobilok, és a Samsung maradt az üvegnél a hátlap esetében, míg a keret fémből van. A telefonokon egyebek mellett a Bixby hangasszisztens dedikált gombját is látni lehet, ami itt már a korábbiaknál is több lehetőséget fog biztosítani a novemberi SDC-n elhangzottak alapján.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Galaxy S10-ből egyébként a korábbi információknak megfelelően három különböző modell kerülhet majd a boltokba, de a harmadikról egyelőre nem bukkant fel egy fotó sem. A csúcsgép és a legszerényebb áron forgalomba kerülő megoldás között éppen kétszeres árkülönbség lehet majd, ha a pletykák igaznak bizonyulnak. Az olcsó modell a Galaxy S10e néven kerülhet a boltokba 750 eurós ajánlott fogyasztói áron, kizárólag 6 GB memóriával és 128 GB-os adattárolóval. A Galaxy S10 a 6/128 GB-os kivitel mellett már 8/512 GB-tal is elérhető lesz, és ennél a gépezetnél 900, valamint 1150 eurós árakra kell készülni. Az abszolút csúcsot jelentő Galaxy S10+ pedig már egy harmadik kivitelben is bevetésre kerülhet 12 GB-nyi rendszermemóriával és 1 TB-os adattárolóval – ennek az érkezését éppen most harangozta be a Sasmung. És hogy ezért mennyit kell majd kifizetni? Nos, 1500 eurót kóstálhat Európában, míg a szerényebb változatai 1250 (8/512 GB) és 1000 euróért (6/128 GB) kerülhetnek a boltokba.

A videóban, bár sötétben, de jól látható az összehajtható okostelefon – egészen pontosan 24 másodpercnél tűnik fel néhány pillanat erejéig. Azonban egy sor más olyan megoldással is szembesülhet a néző, amik jelenleg még nem elérhető technológiák, és egészen biztos, hogy legfeljebb a későbbiekben válhatnak valóra. Ebből kiindulva pedig úgy véljük, hogy nem érdemes biztosan kijelenteni, hogy rögtön az első kereskedelmi forgalomba kerülő hajtogatós mobil pont úgy fog kinézni, mint ami a felvételen szerepel. Ami eléggé szembetűnő a képsorokon, hogy sokkal vékonyabb ennek az eszköznek a kávája, mint annak a prototípusnak, amit a Samsung megvillantott tavaly novemberben a fejlesztői konferenciáján.

A Samsung valószínűleg élőben is megmutatja majd a látogatók számára az összehajtható készüléket az Unpacked rendezvényen – vagy legalábbis annak egy újabb prototípusát. És a videó fényében kíváncsian várjuk, hogy milyen megoldásról lesz szó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap