Képeken a Galaxy S10 és az S10+

Több mint féltucat fotó látott napvilágot, melyeken a Samsung csúcsmodelljei együtt bukkannak fel.

Képeken a Galaxy S10 és az S10+

Alig, hogy beszámoltunk a Galaxy S10-zel kapcsolatba arról, hogy egyebek mellett kriptotárca is lehet majd benne, máris itt a következő kiszivárgott információ egy adag kép formájában. Minden eddiginél jobb minőségű fotókat tett közkincsé az AllAboutSamsung szaklap.

A képek azért is érdekesek, ugyanis nemcsak a Galaxy S10 szerepel rajtuk, hanem a Galaxy S10+ is, egymás mellett figyelhető meg a kettő csúcsmodell, így össze is lehet őket vetni. Az első dolog, amit azonnal megállapíthatunk, hogy a két mobil ismét eltérő méretben fog jönni, szemmel láthatóan nagyobb a pluszosított változat a normálnál. A német AllAboutSamsung arról nem tesz említést, hogy milyen képátlókról beszélhetünk, de a 9to5Google 6,1 és 6,4 hüvelykes kivitelekről beszél a kapcsolódó hírében. Az egymás mellé pakolt csúcsmodelleknél az is rögtön szemet szúrhat az érdeklődőknek, hogy a korábbi információknak megfelelően, a Galaxy S10+ esetében egy szélesebb lyuk van a kijelzőbe vágva, ami a szelfizésre alkalmas képalkotó mellett más egységet is magában foglal majd. Az viszont nem derült ki, hogy ez milyen komponens lehet, de valószínűleg a biometrikus azonosítással kapcsolatos.

Galéria megnyitása

Az okostelefonok háta eléggé letisztult, és itt arra lehetnek figyelmesek az érdeklődők, hogy már nincsen rajta az ujjlenyomat-olvasó sem. Ez megerősíti azt a korábbi pletykát, hogy a Samsung is a kijelző mögé bújtatja ezt az érzékelőt. A hírek szerint a dél-koreai alakulat a Qualcomm által fejlesztett ultrahangos megoldást fogja alkalmazni, nem optikait, mint a legtöbb gyártó, és így hatékonyabban fogja azonosítani az illetékeseket. Hátul található viszont egy triplakamerás modul, ami mindkét szerkezetnél enyhén kiemelkedik a burkolat síkjából. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a három kamera milyen képességekkel rendelkezhet, sokféle konfigurációt használhat a Samsung, de az biztos, hogy akad a kamerák mellett egy LED-es villanó, valamint a pulzusmérő is elmaradhatatlan része a gépeknek.

Galéria megnyitása

A Samsung a jelek szerint az anyaghasználaton nem változtat, az új generációs Galaxy S modelleknél is üveggel lefedett hátlappal kell számolni, a keret pedig alumíniumötvözetből lesz faragva, és ezt antennacsíkok szelik át alul és felül is. A mobilok minden irányból nagy ívben lekerekített oldalakat kaptak, így biztosan kellemes fogást nyújtanak majd. Alulról több képen is lehet látni a szerkezeteket, felülről viszont egyetlen sem készült, de valószínűleg nem tartogat meglepetést az új SGS-ek teteje. A hangszóró, a C-típusú USB csatlakozó és a 3,5 milliméteres Jack aljzat is a készülékek alsó részén helyezkednek el. Szerencsére a Samsung még azoknak a sorát erősíti, akik nem hagyták le a fej- és fülhallgatók számára szükséges hagyományos csatlakozót. És még azt is megemlíthetjük, hogy a fehér Galaxy S10+ esetében olyan, mintha valamilyen gyöngyház hatású színről lenne szó, tehát elképzelhető, hogy ilyen kivitellel fogja „megbolondítani” a palettát a vállalat, nem átmenetes festésekhez nyúl.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A következő napokban, hetekben valószínűleg még több kiszivárgott információra számíthatunk, ugyanis az AllAboutSamsung utal arra, hogy van még mit megosztani az olvasóival. A fotókon egyébként állítólag nem a teljesen végleges eszközök vannak, hanem prototípusok, de igazából borítékolható, hogy nagyobb változás a külsőn nem lesz már a megjelenésig.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap