Hazánkba érkeznek a Huawei legjobb fülhallgatói

A FreeBuds Pro és a FreeLace Pro együtt jön Magyarországra, és ezek a maguk nemében magasra teszik a lécet.

Hazánkba érkeznek a Huawei legjobb fülhallgatói

Szeptember elején jelentette be a Huawei a FreeBuds Pro teljesen vezeték nélküli fülhallgatóját, ami több szempontból is érdekes lett, minden korábbinál jobb minőséget nyújt a felhasználók számára. És, rövidesen már itthon is hozzá lehet jutni. Emellett pedig arról is beszámolhatunk, hogy a FreeLace Pro fülhallgató is napokon belül a boltokba kerül Magyarországon.

Huawei FreeBuds Pro

Nagy büszkeséggel rántotta le a leplet valamivel több mint egy éve a Huawei a FreeBuds Pro fülesről, és most pedig már arról adhatunk hírt, hogy már a hazai közönség számára is hozzáférhető lesz ez a termék. A Huawei kiemelt partnereinél már október 19-től előrendelhető a termék, és a szállítása pedig november másodikán indul. És az előrendelők ajándékba kapnak egy Huawei Band 4 karperecet is, aminek az ajánlott fogyasztói ára egyébként 15 ezer forint.

Galéria megnyitása

Nem lett egy olcsó mulatság a FreeBuds Pro, ugyanis ezért a viselhető kiegészítőért 70 ezer forintot kell majd kifizetni. Viszont ez már tényleg egy olyan fülhallgató, ami a felsőkategóriát képviseli a TWS eszközök ligájában. És ennek megfelelően nemcsak kiváló lehetőségeket nyújt, hanem prémium minőséggel rendelkezik.

Galéria megnyitása

A fehér, ezüst és fekete színekben forgalomba kerülő FreeBuds Pro kiváló hangzással szolgál, és a telefonhívások minősége is kiemelkedő itt a beszámolók szerint. A készülék 11 milliméteres hangszórót vonultat fel, de ami ennél is fontosabb, hogy egy négy mikrofonra támaszkodó, hibrid aktív zajszűrést nyújt, ami lenyűgözte a tesztelőket. Az Apple AirPods Pro riválisának tartott fülhallgató már Bluetooth 5.2 modult használ 360 fokos antennakialakítással.

Galéria megnyitása

Használat közben gesztusokkal lehet vezérelni a FreeBuds Prót, és hangutasítások továbbítására is alkalmas. Nemcsak azt érzékeli, hogy mikor teszik be fülbe, hanem még azt is, ha elmozdult, nem ideális a pozíciója, és ezt jelzi is a felhasználó felé. Folyamatos ANC mellett 4 órán keresztül lehet zenét hallgatni az eszközzel, enélkül pedig 7 órát bír, ami már kiemelkedő, a teljes üzemideje pedig akár a 30 órát is elérheti. A FreeBuds Pro legapróbb titkairól és érdekességeiről a korábbi hírünkben olvashatnak az érdeklődők.

Huawei FreeLace Pro

Hírünk másik alanya a FreeLace Pro, ami korábban már szintén bemutatkozott, de ennek is most indul majd el a hazai forgalmazása. Erre a szerkezetre addig sem kell várni, mint a Freebuds Próra, már október 19-től megkaparintható. Ez egy szerényebb eszköz lett, és szerencsére ezt az ára is igazán jól tükrözi, ugyanis 43 ezer forintért lehet majd hozzájutni. Ezt a kiegészítőt feketében és zöldben lehet majd megvenni.

Galéria megnyitása

A FreeLace Pro már augusztusban debütált, szóval eléggé megvárakoztatta a hazai közönséget, de ez is remek funkciókkal szolgál. Egy nagy, 14 milliméteres hangkeltő található benne, három-három mikrofont kapott, és aktív zajszűrésről gondoskodhat a lehető legjobb élmény biztosítása érdekében. A zajszűrő többlépcsős, és lehetővé teszi akár az áteresztést is, így az utcán is biztonságos lesz.

Galéria megnyitása

Támogatja a hangutasításokat, és a fontosabb funkciók elérhetőek rajta gombnyomásra. Bírja az esőt, mindössze 34 grammot nyom, és az ANC kikapcsolása mellett akár 24 órán keresztül is lehet folyamatosan hallgatni, szóval több napig el lehet itt felejteni a töltést normál használat esetén. Ráadasául egyébként úgy tölthető, hogy bele van építve a C-típusú USB és bármikor rádugató egy mobilra.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap