Vezeték nélküli fülhallgatókat villantott a Huawei, új csúcsmodell jött

Egy új és már egy ismert fülest is reflektorfénybe állított a Huawei a HDC konferencia során.

Vezeték nélküli fülhallgatókat villantott a Huawei, új csúcsmodell jött

A Huawei folyamatosan fejleszt nemcsak mobilos fronton, hanem más eszközök terén is, és az 1+8+N stratégiába tökéletesen belepasszol az a kettő fülhallgató, amit magával vitt a cég a fejlesztői konferenciájára. A továbbiakban a FreeBuds Pro és a FreeLace Pro modellekkel ismerkedhetünk meg, illetve igazából már csak a FreeBuds Pro lesz valóban terítéken, mert a FreeLace Próval egyébként már részletesen foglalkoztunk augusztusban.

Galéria megnyitása

A FreeBuds Pro nem titkoltan a Huawei csúcskategóriás valóban vezeték nélküli fülhallgatója lett. Ez az eszköz az eddigi legjobb ilyen konstrukciója a vállalatnak, és mint ilyen, tényleg minden szempontból magasra teszi a lécet. A szerkezet a hallójáratba illeszkedik, és egy szilikon harang gondoskodik arról, hogy megfelelően passzoljon, és jól szigeteljen. De itt nemcsak ennyi gondoskodik arról, hogy zajmentes élményben lehessen része az embereknek.

Galéria megnyitása

A Huawei az eddigi legjobb aktív zajszűrő technológiáját használja a FreeBuds Pro esetében. Akár 40 dB-es mértékű zajokat képes szinte teljesen megszüntetni a kiegészítő. Ez részben annak köszönhetően, hogy van az eszközben egy belső és egy külső mikrofon is a zajok monitorozására – egy harmadik egység pedig a felhasználó után fog „hallgatózni”.

Galéria megnyitása

Az intelligens dinamikus ANC képes arra, hogy felismerje az ember környezetét, és az adott helyen tipikus zajokat szűrje ki leghatékonyabban. Arra is képes, hogy ez emberi hangokat beengedje, miközben a zajt szűri, így beszélgethet az ember a vonaton ülve, fülében a FreeBuds Próval. És persze biztosított a teljesen áteresztő mód is, amivel a nyílt utcán, közlekedés közben is teljes biztonsággal használható a kiegészítő.

Galéria megnyitása

A lehető legjobb hangzás biztosítása érdekében a FreeBuds Pro önmagától, valós időben képes állítani a hangszínszabályzót, és mindig a kiegyensúlyozottságot fogja szem előtt tartani. Ez képes lesz még ahhoz is igazodni, ha esetleg a viselője fülében egy kicsit elmozdul a füles. És a tervezők egy trükkös megoldással elvileg olyan dizájnt alkottak, amit a szélzaj nem különösebben fog zavarba hozni, ezt is kiváló hatékonysággal küszöböli ki a Huawei terméke.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5.2 modul található a FreeBuds Próban. Ennek kapcsán elmondta a vállalat, hogy 360 fokos antennarendszert társítottak hozzá, hogy mindig tökéletes minőségű legyen az átvitel. A kütyü kapcsolódni képes egyidejűleg kettő forráshoz, és az okostelefonokkal pedig szinte teljesen önállóan társul, ami hozzájárul a kényelmes használati élményhez. Elmondta a Huawei, hogy 180 ms-os késleltetéssel szolgálhat a füles. A szerkezet érintéses gesztusokkal vezérelhető, és aránylag sok funkciót el lehet így gyorsan érni.

Galéria megnyitása

A termék meg tudja azt állapítani, hogy mikor van bent a fülben, és ezt ki is használja a működése során. Sőt mi több, még arra is képes, hogy érzékelje, ha nem pontosan illeszkedik a helyére, és a hozzá tartalmazó applikációban jelzi is ezt a tulajdonos számára. Az akkutöltöttséget a FreeBuds Pro mindhárom részéhez kapcsolódóan külön jeleníti meg, ami ugyancsak remek dolog.

Galéria megnyitása

Feketében, fehérben és elegáns szürkében lehet majd hozzájutni a Huawei újdonságához. 6,1 grammot nyomnak a fülesek önmagukban, a tok pedig 60 grammos tömeget képvisel, szóval nem a legkönnyebb, de azért nem is lesz terhére az embereknek. Arról egyáltalán nem esett szó, hogy a nedvességet milyen mértékben bírja, de azért reméljük, hogy az izzadtságtól nem fog beázni, komolyabb vízállóságról pedig biztosan nem gondoskodik.

Galéria megnyitása

Remek üzemideje van a fülhallgatónak, köszönhetően a nagyon hatékony működésnek és az 55 mAh-s akkumulátornak. Egy töltéssel akár 7 órát elmegy az ANC nélkül, és bekapcsolt ANC mellett is 4,5 órán keresztül lehet vele élvezni a zenehallgatást. A tokja tudja tölteni az apró szerkezetet (580 mAh-s telep van benne), ezáltal az üzemideje összesen elérheti a 30 órát, ANC használata esetén pedig a 20 órát.

A Huawei FreeBuds Pro értékesítése októberben indul. A hazai árát nem tudtuk kideríteni, de azt megtudhattuk, hogy 200 eurót fog kóstálni a nyugati országokban, és ez egészen korrekt árazásnak tekinthető, hiszen az AirPods Prónál jóval olcsóbbra sikeredett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap