Hátulról is lefotózták a Google Pixel 4-et

Hátulról is lefotózták a Google Pixel 4-et

Az elmúlt héten megjelentek az első kiszivárgott fotók a soron következő Pixel generációról, majd nem sokkal később úgy döntött a Google, hogy máris megmutatja a Pixel 4 dizájnjának egy részét. Ez eléggé szokatlan lépés, de most újabb fotók láttak napvilágot a Pixel 4-ről, amik megerősítik, hogy valóban úgy nézhet ki az okostelefon, hogy azt a Google is közzétette a hivatalos Twitter-csatornáján.

A 9to5Google szaklap által közölt felvételek meglehetősen gyenge minőségűek, de ettől függetlenül a kettő képen jól kivehető, hogy a Pixel 4-nek a kamerái egy négyzetes alakú modulba lesznek összefogva. Hasonlóan, mint ahogy az látható volt a Mate 20 szériánál, és ahogy ezt meg lehet figyelni a következő generációs iPhone előzetes renderein is, ugyanis az Apple mobilján is hasonló megoldás bukkanhat fel az eddigi pletykák alapján. A Google által közzétett képek és a friss fotók alapján már új renderek is felbukkantak, egy ilyen független forrásból származó render szerepel a borítón is.

Galéria megnyitása

A keresőóriáshoz közel álló szaklap azt közölte, hogy egy a neve elhallgatását kérő forrásból származnak a felvételek. Valószínűleg egy tesztelőnek vagy fejlesztőnek a kezében sikerült kiszúrni idő előtt az okostelefont, és még annyit megtudhattunk, hogy Londonban készültek a felvételek a szerkezetről. A fotókon jól kivehető, hogy nem szabadon volt az eszköz a felhasználónál, hanem volt rajta egy tok. Ez a tok szövetes felületűnek tűnik, és egyrészt védheti a fejlesztés alatt álló okostelefont, másrészt eltakarja az eszköz idomait a kíváncsi szemek elől, de a feltűnő kameramodulból azonnal fel lehetett ismerni, hogy a Pixel 4-ről lehet szó. Végül annyi megfigyelhető még itt, hogy az okostelefon tetején is lesz egy mikrofon, ami részben zajszűrési feladatokat fog ellátni.

Galéria megnyitása
Nem hivatalos render a Pixel 4 kamerarendszeréről

A Google hivatalosan októberben jelentheti majd be a Pixel 4-et, legalábbis amennyiben nem változtat az eddigi trendeken. Tehát annak ellenére, hogy már több fotó, és hivatalos render is napvilágot látott a mobilról, még eléggé sokat kell rá várnia a nagyközönségnek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap