Kiszivárgott fotókon a Google Pixel 4

A Google Pixel új generációja valószínűleg csak októberben fog reflektorfénybe kerülni, de már most látható, milyen lehet.

Kiszivárgott fotókon a Google Pixel 4

A Google eddig minden évben egy Pixel párost mutatott be, és a májusban tartott fejlesztői konferenciáján lerántotta a leplet a Pixel 3a szériáról, de ez nem a Pixel 3 utódjául szolgál, hanem most először a Pixel eljutott a középkategóriába is. Szóval számítani lehet még új Pixelekre az idei évben, és állítólag már sikerült is lefotózni az érkező okostelefont.

Az alábbi felvételeken elvileg már a Pixel 4/Pixel 4 XL okostelefon szerepel. És bár ez a készülék valószínűleg csak ősszel fog befutni, reális esély van rá, hogy tényleg ilyen korán felbukkannak róla képek. Tavaly a Pixel 3 modellek is sokkal korábban feltűntek (a Pixel 3 háta szerepel a borítón), mint ahogy hivatalosan bemutatkoztak volna, és a Pixel 3a vonallal is hónapokkal a debütálás előtt lehetett megszellőztetett képeken találkozni. Az is elképzelhető, hogy a felvételek hitelesek, de még prototípus szerepel rajtuk, és ezért lesz eltérő vonalvezetésű a kész termék. Szóval érdemes közelebbről megvizsgálni a felvételeket, de a látottakat egyelőre fenntartással kell kezelni.

Galéria megnyitása

A fotókon egyértelműen látszik, hogy a megjelenítő körül a káva egészen el van vékonyítva, olyannyira, hogy a kamerának nem is maradt hely, ezért bele lett vágva a kijelzőbe. A panelnek a jobb felső sarkában látható az a lyuk, ami a képalkotónak otthont ad, és van itt még egy másik szenzor is, mert elnyújtott alakú a lyuk, mint a Galaxy S10+ esetében. Lesz olyan beállítása a készüléknek, amikor egy fekete sáv kitakarja a „kameralyukat”, ezt pillanatok alatt be lehet majd kapcsolni, ha valakit zavar a dizájn.

A káva lefaragásával mennie kellett az előlapi hangszórónak is, amit biztos, hogy sokan fognak sajnálni, ez ugyanis igazán kiváló hangzást volt képes biztosítani. Az egyik képen a korábbi Pixel 2 XL mellett szerepel a készülék, és a méretei alapján elképzelhető, hogy ez már a Pixel 4 XL modell, nem a szimpla Pixel 4, de erről a forrás nem ejtett szót.

Galéria megnyitása

A kiszivárgott fotókon szerepelő eszközt nem csodálhatjuk meg teljes valójában, csak szemből készített képeken bukkant fel, és még egy tok is került rá, hogy elrejtse a dizájnt. Szóval még azt sem igazán lehet látni, hogy a keret milyen kialakítású. Az eszköz hátulját egyáltalán nem lehet szemügyre venni, pedig ez is tartogathat érdekességet.

Az a hír járja, hogy a Pixel 4 egy olyan kameramodult kaphat, ami az eddig megjelent iPhone XI renderekhez hasonlóan egy négyzetes „kameratokba” lesz összefogva. De erről a részről egyelőre szinte semmi konkrétumot nem lehet tudni. Azonban innentől nem lenne meglepő, ha rövidesen olyan fotó is körbejárna az interneten, amin a hátoldala figyelhető meg a fejlesztés alatt álló Pixelnek.

Galéria megnyitása

A Google Pixel új generációja valószínűleg csak októberben fog reflektorfénybe kerülni, ha a keresőóriás nem szakít az eddigi hagyományokkal. Tehát meglehetősen távoli még a Pixel 4 és a Pixel 4 XL kereskedelmi forgalomba kerülése. A Pixel 3 egyébként annak ellenére, hogy jól indított, végül eléggé gyengén szerepelt, váratlanul alulteljesített. Kíváncsiak leszünk, hogy mi lesz a helyzet az új csúcsgépek esetében.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap