Google: Ilyen lesz a Pixel 4

Nagy meglepetésre a Google hivatalos képet közölt a Pixel 4 okostelefonról.

Google: Ilyen lesz a Pixel 4

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Pixel 4 illetéktelen kezekbe került, és megjelent róla néhány fénykép, melyeken tisztán kivehető például az eszköz frontkamerájának az elhelyezése. Most pedig már arról számolhatunk be, hogy a Google személyesen osztott meg egy sokat eláruló rendert az okostelefonról.

A nagy mobilgyártók általában az utolsó pillanatig próbálják titkolni, hogy milyen lesz a következő generációs készülékük, de a jelek szerint a Google most úgy vélte, hogy inkább megelőzi a szivárogtatókat, és inkább megvillantja, hogyan mutat majd a Pixel 3 (ez szerepel a borítón) közvetlen utódja. A Made by Google Twitter-csatornán közölt képen nem lehet látni az egész mobilt, hanem csak a szerkezetnek a hátulja figyelhető meg ezen a felvételen; szemből pedig úgy festhet majd, mint ahogy azt láttuk az előzőleg megjelent fotókon.

„Nos, mivel úgy tűnik, hogy egyeseket érdekel, itt van! Várj csak, amíg meglátod, hogy mire képes. #Pixel4” – írja a Google a mikroblogon a kép mellett.

 

Galéria megnyitása

A keresőóriás által publikált képen azt lehet látni, hogy az előzetes feltételezéseknek megfelelően a terméknek egy négyzetes modulban lesznek foglalva a kamerái. Ez az egység a render alapján csak minimálisan emelkedik majd ki a hátlap síkjából, nem kell nagy kamerapúpra számítani – egy tok el is takarhatja. Itt a jelek szerint három szenzor fog felbukkanni, kettő hagyományos optikával rendelkezik majd, a harmadik pedig valamilyen speciálisabb megoldásnak ígérkezik – ez helyezkedik el fentebb, a másik kettő pedig egymás mellé került. Van itt egy LED-es villanó is természetesen, ami kéttónusú, és emellet megfigyelhető még egy kisebb komponens, ami lehet egy infralézeres AF rásegítésnek a része, de pusztán egy mikrofon bemenete is. A fekete okostelefonnak az oldalán egy fehér színű gomb látható, ami szinte világít ebben a környezetben, ilyen kontrasztosság már a korábbi pixeleknél is volt. Egy másik jellegzetességet viszont dobhat a cég, látszólag már nem két különböző felület találkozik a hátlapon.

Azt külön nem közölte a cég, hogy a renderen a Pixel 4 vagy a Pixel 4 XL modellt lehet látni, csak egy #Pixel4 címkét biggyesztett a bejegyzés szövege után. Elképzelhető, hogy a képen megfigyelhető részletek meg fognak egyezni a készülékeknél, a Pixel 3 és a Pixel 3 XL is főleg az előlapot tekintve mutatott más képet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap