Három RTX techdemót tett elérhetővé az Nvidia

A Justice, az Atomic Hearts, illetve a Star Wars techdemó egyaránt letölthetővé vált, így aki ki szeretné próbálni őket, már megteheti.

Három RTX techdemót tett elérhetővé az Nvidia

Az Nvidia tegnap adta ki a GeForce 425.31-s Game Ready WHQL drivert, ami egy igen fontos extrával érkezett: elérhetővé tette a DXR támogatást a GeForce 10-es és a GeForce 16-os sorozat tagjainál, igaz, csak a 6 GB-os GeForce GTX 1060-tól, illetve a GeForce GTX 1660-tól felfelé. A funkciónak sokan örülhettek, ám nem sokkal később az is kiderült, milyen terhelést jelentenek a DXR-rel kapcsolatos számítások a régi és az új generációt képviselő GTX-ek számára: gyakorlatilag csak a GeForce GTX 1080 Ti tud értékelhető teljesítményt felmutatni, de az sem mindenhol, így elég hamar nyilvánvalóvá válhat, hogy a DXR mellé bizony RTX 20-as sorozatú videokártyára lesz szükség, amennyiben nem diavetítéssel szeretnénk bajlódni.

A belsős tesztekben szereplő három technológiai demó, amelyek bemutatják az RTX funkció nyújtotta vizuális előnyöket, már le is tölthető, így saját magunk is kipróbálhatjuk, mennyire esik vissza a teljesítmény a DXR funkció aktiválásával. Azt viszont fontos kiemelni, hogy a Star Wars, a Justice, illetve az Atomic Hearts techdemó teljes funkcionalitását csak GeForce RTX 20-as sorozatú videokártyákkal lehet elérni, ott ugyanis az RT magok végzik a DXR számításokat, míg a Tensor magok a DLSS segítségével gondoskodnak arról, hogy a sebességre se legyen panasz. A technológiai bemutatókat az alábbi linkek segítségével lehet letölteni. Aki viszont nem rendelkezik megfelelő videokártyával, de szeretné látni, milyen látványvilágot nyújtanak az új technológiák, a fenti videók segítségével lehetősége nyílik erre – ha a CES 2019 alkalmával esetleg lemaradt volna róluk.

Az említett tecdhnológiai bemutatókat tehát az alábbi linkeken keresztül lehet elérni:

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward