GTA4: Games for Windows Live Exclusive

A Microsoft bejelentette, hogy az oly nagyon várt "bűnözés szimulátor" a Grand Theft Auto 4. epizódja exkluzívan Games for Windows Live-ot fog használni a multiplayer játékhoz.

GTA4: Games for Windows Live Exclusive

A Microsoft bejelentette, hogy az oly nagyon várt "bűnözés szimulátor" a Grand Theft Auto 4. epizódja exkluzívan Games for Windows Live-ot fog használni a multiplayer játékhoz PC platformon. A játék egyébként nov. 18-án jelenik meg az USA-ban, és ezt három nap csúszással követi az Európai premier is.

"Ahogy dolgoztunk a GTA4 PC verzióján a Games for WL lehetővé tette számunkra, hogy problémamentesen átültessük a konzolos multiplayer játékélményt PC-re." Mondta Sam Houser a Rockstar-tól. "A szolgáltatás tökéletesen illszekedett a platformra és őszintén hisszük, hogy majd segít egy nagyszerű online közösség felépítésében a GTA4 PC verziója körül."

Az Microsoft azt is tudtunkra adta, hogy a játék olyan új Live jellemzőkkel is rendelkezik majd, mind újratervezett interfész, játékon kívüli kliens és piac. Nagyon szeretnék a Live PC-s vonalát is erősíteni, és a GTA4 személyében alighanem az egyik legjobb partnert választották ki ehhez.

Ha valaki már nem emlékezne, íme egy trailer: (a sok közül)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward