Futurisztikus egerek a HP-től

Megörvendezteti a cég a játékosokat is, rögtön két konkrét és egy plusz "rejtély" egér-ajánlattal; a trió három jelszava lehetne akár a "tempó, technika és trend" is.

Futurisztikus egerek a HP-től

Úgy látszik, ez ma a HP napja. Míg azonban eddig csak mozizási tárgyú hírek érkeztek felőlük (TouchSmart fejlesztés, mozi-laptopok), addig most a játékosokat is megörvendeztetik - bár egyelőre legalábbis még nem teljes konfigurációkkal, csak két egérrel, de ezek is határozottan kellemesnek látszanak.

Az első a HDX Laser Mouse nevet viseli, és $40 ellenében kapható; ez öt különböző makrógombot, valamint szintén öt különböző, programozható profilt állít a rendelkezésünkre - plusz a cég állítja róla még azt is, hogy mintegy nyolcszor gyorsabb a hagyományos egereknél. Külalakra egyszerű és letisztult, sima és áramvonalas - mintha még ezzel is az említett gyorsaságot hangsúlyoznák:

A másik azonban egy ennél már fejlettebb és külsőre is jóval modernebb, technikásabb megjelenésű darab, név szerint a Laser Gaming Mouse with Voodoo DNA. Ez ugyanis a fentieken túl még a névben is szereplő GUI szoftvert is rendelkezésünkre bocsátja a még gördülékenyebb egerészés érdekében. Ez az előbbinél kerek $20-al kóstál többet:

Végül, de nem utolsósorban érkezett még egy kép a vezeték nélküli Vector Mouse-ról is, ám erről semmi egyéb részletet nem közöltek, így "őt" csak egyszerűen megmutatni tudjuk:

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward