Fotósok perelték be Denise Richards-ot és Pam Andersont

Két szabadúszó fényképész pereli Denise Richards-ot és Pamela Andersont azzal a váddal, hogy Richards bántalmazta őket

Fotósok perelték be Denise Richards-ot és Pam Andersont

Két szabadúszó fényképész pereli Denise Richards-ot és Pamela Andersont azzal a váddal, hogy Richards bántalmazta őket, amikor megpróbáltak fotót készíteni róluk, és hogy ezt követően a két hölgy hazudott az esettel kapcsolatban.

A perirat szerint, amely pénteken került a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság elé, 2006 november 9-én Richards és Anderson a kanadai British Columbiában található River Rock Casino Resort kaszinó-szállóban voltak, és következő filmjükön, a "Blonde and Blonder"-en dolgoztak. Amikor Richards meglátta, hogy Scott Cosman és Rik Fedyck őket fényképezi, akkor a hölgy - ez áll a vádiratban –feldühödött, elkezdte ócsárolni őket, azt kiabálta nekik többek között, hogy „paparazzi söpredék" megütötte őket, elvette hordozható számítógépüket, majd kihajította azokat a szálloda erkélyén.

A körülbelül 20 percig tartó konfrontációt a fotósok szerint rögzítette a szálloda biztonsági videókamerája. Az esetet követően Richards és Anderson is "ismételten hamis állításokat közölt a hatóságokkal, valamint a médiával, és ezzel szándékosan szerették volna lejáratni és nevetségessé tenni a két fotóst."

Richards és Anderson ügyvédei és képviselői nem reagáltak azonnal a szombati emailekre és telefonhívásokra, amelyekben a sajtó emberei azt szerették volna kérni tőlük, hogy kommentálják az eseményeket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward