Ex-Spice Girl gyermeke Eddie Murphy-től

Az egykori Spice Girl-tag, Melanie Brown (becenevén Mel B) egy kislánynak adott életet nemrégiben Californiában, tudtuk meg tegnap tudósítójától.

Ex-Spice Girl gyermeke Eddie Murphy-től

Az egykori Spice Girl-tag, Melanie Brown (becenevén Mel B) egy kislánynak adott életet nemrégiben Californiában, tudtuk meg tegnap tudósítójától. A csecsemő 5 font 4 unciát nyom, és nem sokkal éjfél után született kedden a kaliforniai Santa Monica St. John's kórházában, jelentette a sztár szóvivője, Nadine Bibi egy emailben.

„A kisbaba teljesen egészséges és rengeteg haja van. Az édesanyja és a kislány jelenleg pihenéssel töltik az idejüket." – áll a sajtónyilatkozatban. „Egyelőre még nem döntöttek a neve felől, így többnyire csak Baby Brown-ként emlegetik!”

Melanie Brown kisasszony elmondta, hogy szerinte gyermeke édesapja nem más, mint volt barátja, Eddie Murphy. A negyvenhat éves színész, aki többek között a Dreamgirls című film csillaga volt, már nem ennyire biztos ebben. A hölgy azonban váltig azt állítja, hogy „kétség sem férhet hozzá, hogy Eddie az apa."

A harmincegy éves édesanyának, Brown-nak, aki Scary Spice becenéven vált híressé (Ijesztő Spice) a kilencvenes évek sikeres csajbandájával, a Spice Girls-zel, már van egy nyolc éves lánya, akit Phoenix Chi-nek hívnak, és Jimmy Gulzar-ral kötött korábbi házasságából való.

Gulzar 1998-ban vette feleségül Brown kisasszonyt, miután együtt dolgoztak végig egy teljes Spice Girls turnét. Röpke tizenöt hónapig tartó házasságuk 2000-ben válással végződött.

Murphy felesége, Nicole 2005-ben adta be a válókeresetet, amelyben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott. A házaspár 1993 óta van együtt és öt közös gyermeküket nevelik együtt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward