Érkezik a Szikla Szimulátor 2014

A Rock Simulator 2014 kielégíti majd a mindannyiunkban jelen lévő sziklabámuló fétist!

Érkezik a Szikla Szimulátor 2014

A játékosoknak úgy tűnik, van egy furcsa humora. Senki nem gondolta volna, hogy a Goat Simulator valósággá válik, de megtörtént, és a játék rendkívül nagy sikernek örvend azóta is. Most pedig itt a következő lépcső, a Rock Simulator 2014. Habár a neve alapján ez egy rockzenés játék is lehetne, valójában nem ez a helyzet. Itt tényleg egy szikláé a főszerep.

A játék egyelőre egy koncepció a Steam Greenlighton, de olyan rohamos léptékben növekszik a népszerűsége, hogy kétségtelen, hamarosan tényleges produktum válik belőle. A Rock Simulator 2014 elsődleges célja, hogy sziklákat nézegethessünk benne gyönyörű környezetekben. A készítők nagyon odafigyelnek a minőségre "kézzel készített, fantasztikus háttereket" ígérnek.

Persze ha csak annyiról szólna az egész, hogy hosszú ideig meredünk egy darab kőre, az valószínűleg némileg unalmassá válna. Éppen ezért minijátékokat is terveznek a készítők, például olyanokat, hogy a sziklával gurulhatunk le egy hegyoldalról, miközben különböző akadályokat kell elkerülnünk.

A projekt június 22-én került fel a Steam Greenlightra, azóta 5 csillagos értékelést kapott a felhasználóktól, és egyre feljebb kerül a listán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward