Eminem ÚJRA elveszi Kim-et

Házasodnak, válnak, házasodnak, válnak … Most meg újra randiznak?

Eminem ÚJRA elveszi Kim-et

Házasodnak, válnak, házasodnak, válnak … Most meg újra randiznak?

Eminem állítólag újra eljegyezte ex-feleségét,  Kim Scott-ot kevesebb, mint egy évvel azután, hogy  a pár már másodszorra vált el. Kim Mathers barátja, Akon elmondta a Daily Mirror-nak: “Eminem még mindig szereti Kim-et. Az a fajta kapcsolat ez, amelyben az egyik pillanatban összevesznek, a másikban meg már újra együtt vannak. Se vele, se nélküle nem tud élni. De egymásnak teremtették őket. Most újra eljegyezték egymást.”

Először 1999-ben házasodtak össze, majd 2001-ben elváltak, aztán 2006. januárjában újabb esküvőt tartottak, csak azért, hogy 82 nappal később ismét elváljanak.

E hét elején kerültek nyilvánosságra a kapcsolatuk femelegítéséről szóló hírek. Kim elmondta a sajtóban, hogy első válásuk oka az volt, hogy Eminem Kimről mintázott gumibabákat vitt fel a színpadra és ott fojtogatta azokat.“

"Ekkor felvágtam a csuklómat, és kórházba kerültem.” - mondta el a hölgy. Azonban azt is hozzátette: "Kapcsolatunknak van bizonyos mintázata. Két jó év után valami mindig elromlik. Úgy tűnik, maximum két éveig bírjuk ki egymással...”

Úgy lászik,a történelem újra és újra ismétli önmagát…

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward