Elérhető a GeForce 430.39-es driver

Az új kiadás már támogatja a legfrissebb videokártyákat, valamint a Windows érkező frissítésére is felkészült.

Elérhető a GeForce 430.39-es driver

A GeForce GTX 1650 ma mutatkozott be, a legutóbbi GeForce driver azonban még április 11-én jelent meg, így várható volt, hogy rövidesen egy új, a friss videokártyára is felkészített eszközillesztő-szoftvercsomagot ad ki az Nvidia. Erre sor is került, ugyanis megjelent a 430.39-es verziószámot viselő kiadás, ami szokás szerint Game Ready minősítéssel, illetve WHQL aláírással egyaránt rendelkezik.

Az új driver a GeForce GTX 1650 mellett az ugyancsak ma bejelentett mobil GeForce GTX 1660 Ti és a GeForce GTX 1650-as videokártyákat egyaránt támogatja, így azokhoz a rendszerekhez, amelyekben ezen videokártyák valamelyike dolgozik, legalább ezt a drivert kell telepíteni. Az új driver érkezése egyébként a tesztelők számára is jó hír, hiszen most már le tudják tesztelni a partnerektől kapott GeForce GTX 1650-es videokártyákat – az Nvidia most nem adott előre tesztdrivert a termékhez, ami meglepő és szokatlan húzásnak tekinthető.

Galéria megnyitása
Mortal Kombat 11

A hardver mellett néhány új szoftver támogatása is bekerült a repertoárba – itt főleg játékokra kell gondolni, hiszen nem Creators Edition sorozatú csomagról van szó. Ez a kiadás már tartalmazza a szükséges optimalizációkat a Mortal Kombat 11-hez, valamint az Anthem és a Strange Brigade mellé is érdemes telepíteni, ha GeForce sorozatú videokártyával felszerelt rendszeren szeretnénk elütni az időt az említett címekkel. Ide tartozik még a Windows 10 May 2019 Update támogatása is, amely egyebek mellett Variable Rate Shading funkciót hoz.

Végül, de cseppet sem utolsó sorban a G-Sync Compatible monitorok kínálata is bővült, méghozzá hét új modellel, igaz, ez már nem túl nagy meglepetés, hiszen korábban megírtuk, hogy ezen a téren újításokra kell számítani.

Az új driver most csak négy korábbi hibára kínál javítást:

  • (madVR)(HDR): A MadVR nem renderelte HDR módban a videókat, ha MPC lejátszóval használtuk.
  • (200505657)
  •  (Surround)(G-SYNC)(Pascal GPU): Surround felbontás alkalmával a G-Sync nem aktiválódott. (200505986)
  •  Viletlenszerűen villódzhatott az asztal azoknál a rendszereknél, amelyek több monitort használnak (2453059)
  •  Különböző játékok indításakor memóriaszivárgást lehetett tapasztalni. (2551904)

Az új driver tartalmazza az nView 149,77-es, a HD Audio Driver 1.3.38.16-os, az Nvidia PhysX rendszerszoftver 9.19.0218-as, a GeForce Experience alkalmazás 3.18.0.102-es, valamint az Nvidia Control Panel 8.1.951.0-s kiadását is. Az új driver a GeForce 600-as sorozattól felfelé támogatja az Nvidia videokártyákat, operációs rendszerek terén pedig csak a 64-bites kiadások szerepelnek a kompatibilis szoftverek listáján. A drivert a GeForce Experience alkalmazáson keresztül automatikusan, már a megjelenés pillanatában be lehet szerezni, de alternatív módon az Nvidia szerveréről is letölthető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap