Elárulta a WWDC menetrendjét az Apple

Elárulta a WWDC menetrendjét az Apple

Az Apple idén nem tart megszokott fejlesztői konferenciát, helyett az online térben várja majd a nézők, fejlesztők tömegeit. Azt már tudjuk, hogy mikor lesz idén a WWDC, és most a vállalat azt is bejelentette, hogy miként zajlik majd az esemény előre láthatólag.

A június 22-én megrendezésre kerülő eseményt a cupertinóiak az Apple Parkból fogják közvetíteni, és nagyon sok érdekességre készülhetnek majd azok, akik szeretnék figyelemmel kísérni a komplett esemény változatos programjait.

Mint minden évben, a vállalat az online közvetített eseményen is egy nagy rendezvénnyel indít majd. Ez az esemény este 7 órakor veszi majd kezdetét magyar idő szerint, ami szinté nem új, általában ezt az időpontot választja az Apple a kezdésnek. A bemutató az apple.com honlapon lehet majd figyelemmel kísérni, de megtekintető lesz az Apple Developer appon és a hozzá tartozó oldalon keresztül is, valamint az Apple TV-n és a YouTube-on is. (Ha pedig valaki Kínából követné, megteheti a Tencent, iQIYI, Bilibili és a Youku révén.)

Galéria megnyitása

Még június 22-én este 23 órától az Apple vezető mérnökei mélyebb betekintést fognak biztosítani egy újabb esemény keretében a vállalat operációs rendszereinek újdonságaiba. Szó lesz részletesen az iOS-ről, az iPadOS-ről, a macOS-ről, a tvOS-ről és a watchOS-ről is. Ez lesz az igazi mélyvíz, ahol már a szakmaiság fog az előtérbe kerülni a WWDC fő profiljához igazodva.

Június 23. és 26. között a vállalat több mint 100 technikai és dizájn központú előadást biztosít majd, melyeket a cég saját szakemberei fognak levezényelni, rengeteg információt átadva a fejlesztők számára. Ugyanebben az időszakban az Apple szakemberei segítségére lesznek a programozóknak abban, hogy az újdonságok kihasználásához útmutatással szolgáljanak, és ötleteket is adhatnak adott esetben, hogyan tudnák a partnerek még tovább javítani a szoftvereiket.

Lesz egy teljesen új Apple Developer fórum sok témát érintően, ezeknek a keretében a fejlesztői közösség nyugodtan feltehet kérdéseket a cég mérnökeinek, akik a legjobb tudásuk szerint igyekeznek majd válaszolni mindenre. Ez már június 18-tól nyitott lesz. A WWDC első napjától mindenki keresheti és megtekintheti a fórumokon a beszélgetéseket, követheti ezeket. Azok pedig, akik az Apple Developer Programban szerepelnek, lehetőségeket kapnak arra, hogy kiemelkedő Apple szakembereknek direktben tegyenek fel kérdéseket.

Galéria megnyitása

A Developer Labs is megnyílik azok számra, akik az Apple Developer Programban benne vannak. Lesz lehetősége a fejlesztőknek arra is, hogy személyesen beszélgessenek a vállalat szakembereivel különböző kérdéskörökben. A Swift Student Challenge döntőseit június 16-án hirdeti majd ki az Apple.

Minden további információt az eseménnyel kapcsolatosan a WWDC20 esemény kapcsán az Apple Developer alkalmazásban fog közölni a vállalat az érdeklődőkkel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap