Drogkoktél ölte meg az amerikai R&B sztárt

Drogkoktél ölte meg az amerikai R&B sztárt

A Grammy-díjra jelölt R&B sztár, Gerald Levert-et egy patikában vény nélkül beszerezhető gyógyszerekből álló keverék ölte meg – tudtuk meg az amerikai halottkémtől. A tavaly novemberben elhunyt énekes vérében fájdalomcsillapítót, idegnyugtatót és allergiagyógyszert találtak, jelentette Kevin Chartrand cleveland-i halottkém. A halál hivatalos oka akut mérgezés volt, és a halált balesetinek nyilvánították, mondta el.

Levert a LeVert R&B-trióval lett híres, és Casanova című slágerével felkerült a brit tízes toplistára. Olyan soul-legendákkal dolgozott együtt, mint Anita Baker, Barry White vagy Patti LaBelle. Az O'Jays énekes Eddie Levert fia Philadelphia-ban született, és gyakran elkísérte apját a turnékon.

Együttese 1986-ban állt fel. Testvérével, Sean-nal és gyerekkori barátjával, Marc Gordon-nal alapította a bandát, amely a LeVert nevet viselte. A trió különösen az USA-ban ért el sikereket. 1987-ben és 1988-ban két aranylemezük is volt. Ezután Levert szólókarrierbe kezdett. 1992-ben váratlanul első helyre ugrott R&B-slágere, a Baby Hold On To Me, amelyet édesapjával adott elő, és egy albumnyi duett követte1995-ben Father And Son címmel.

1994-ben Levertet Grammy-re is jelölték Barry White visszatérésére írt daláért, a Practice What You Preach-ért.

Andy Gibson, a család szóvivője elmondta, hogy Levert fájdalomcsillapítókat szedett vállára, illetve 2005-ben megoperált Achilles-inára. A boncolás során kimutatták, hogy Levert tüdőgyulladásban is szenvedett.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward