Diablo 3: Random dungeon-ök

Jay Wilson a Diablo 3 vezető tervezője kijelentette, hogy Diablo szokás szerint az instance dungeon-ök random generáltak lesznek.

Diablo 3: Random dungeon-ök

Jay Wilson a Diablo 3 vezető tervezője kijelentette, hogy Diablo szokás szerint az instance dungeon-ok (Az MMO-ban egy speciális terület mely számos másolatban jön létre, ahogy 1-1 csapat belép a területre. Ez biztosítja, hogy ne legyen az ott levő szörnyekre és egyeb dolgokra vetélytárs) véletlenszerűen generáltak lesznek.

Ezzel szemben a külső térképek állandóak lesznek, azaz nem változnak játékról játékra. Más szavakkal az ott elhelyezett iránypontok(landmark) alkalmasak lesznek találkahelynek multiplayer játéknál.

Azt is megjegyezték, hogy a játékba sokkal több scriptelt(forgatókönyv van a küzdelemre, nem elég ha csak nekiesünk és ütjük vágjuk) harc fog kerülni. Így például ne lepődjünk meg ha eszes szörny barátaink a csata közepén odarohannak egy ládához és nagyobb, pusztítóbb fegyverekhez nyúlnak annak érdekében hogy kioltsák ártatlan barbárunk vagy boszorkánydoktorunk (Witch doctor) életét. Persze mint azt az alábbi video is mutatja, nem maradhat el az agykikapcs hack&slash sem.

Ami pedig a Diablo 3 láz nyomán újra boltokban megjelent Diablo 2-t illeti (Battle Chest 55 dollár, Diablo+LoD(kieg.) 35 dollár), hozzájuthatunk olcsóbban is ha online vesszük meg. Mindössze 5 dollárért kapunk egy CD-kulcsot amit ha a regisztráció után aktiválunk letölthetjük a játékot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward