Shop menü

DIABLO 3 – INDULÁSKOR NEM LESZ PVP

Induláskor még nem lesz PVP a Diablo 3-ban, csak később patchelik be.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Diablo 3 – induláskor nem lesz PVP

A Blizzard bejelentette, hogy A Diablo 3 megjelenésekor még nem lesz PVP, csak később fog bekerülni a játékba egy patch segítségével. "Alaposan átgondoltuk és megvitattuk a dolgot, és végül úgy éreztük, hogy ha a PVP miatt tovább késleltetnénk a játék megjelenését, csak büntetnénk mindenkit, aki szeretné már végre élvezni a PVE kampányt és a szóló/co-op tartalmakat, amelyek már majdnem elkészültek" – írta Jay Wilson a Diablo 3 hivatalos oldalán.

A játék PVP részében különböző témákra épülő aréna pályákkal találkozhatunk, lesznek PVP acsik és ranglétra is, és a játék hozzánk illő ellenfelekkel rak majd minket össze. "Tudjuk, hogy sokan vártok már a PVP-re" – tette hozzá Wilson -, "megjelenés után arra fogjuk koncentrálni erőinket, hogy az arénák a lehető legjobbak legyenek:  brutálisak, véresek és pörgősek."

"Addig is az utolsó simításokat végezzük azon a kampányon és co-op részen, amely szerintünk tényleg epikus élményt fog nyújtani induláskor."

A Diablo rajongóknak már maga az indulás is epikus élmény lenne, de megjelenési dátum még mindig nincs. A nemrég véget ért idei GDC-n és CeBIT-en nem élt a Blizzard a lehetőséggel, de hivatalos sajtóközleményben hamarosan bejelentik a dátumot. Kapcsolódó cikkeinkből megtudhatjátok, hogy hányszor jelentették már be, hogy bejelentik.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére