Death Inc. Kickstarteren, játszható demóval

Haláli ötlet, de megvalósítása támogatást igényel. A demóban ízelítőt kapunk Grim T. Livingstone szabadúszó kaszás kalandjaiból.

Death Inc. Kickstarteren, játszható demóval

Az Ambient Studios kiadott egy játszható koncepció pályát készülő játékából, amelyhez a Kickstarter segítségével keresnek támogatókat. A Death Inc., ami egy érdekes RTS és istenszimulátor keverék a tervek szerint PC-re, Linuxra és Macre fog megjelenni. A demó alapján már több fogalmunk lehet róla, miről is van szó, és eldönthetjük, hogy mi is hozzájáruljunk-e a kitűzött 300 000 Fontos végösszeghez.

Az alkotók természetesen tisztában vannak azzal, hogy manapság Kickstarteres projektből annyi van, mint égen a csillag, ezért találták ki, hogy a szokásos a screenshotok és a lelkes szavak mellé még egy játszható demót is rendelkezésünkre bocsátanak.

"Rendkívül nagy bizalom kell ahhoz, hogy néhány koncepciórajz vagy egy videó alapján az ember eldöntse, hogy támogat egy projektet, főleg, ha egy kisebb, független fejlesztőről van szó" – mondta Johnny Hopper az Ambient Studios rendezője és alapító tagja.

"Azonban úgy gondoljuk, hogy a Death Inc. az a játék, amihez a Kickstartert kitalálták. Az Ambient Studios egy kis, független csapat, székhelyünk az angliai Guildfordban található, 2011-ben alakultunk a Media Molecule csapatának tagjaiból. Olyan játékokon dolgoztunk, mint a LittleBigPlanet, a Fable sorozat és a Need For Speed, de segítségre van szükségünk, hogy létrehozhassuk és kiadhassuk első saját játékunkat."

"Annyira bízunk az ötletünkben, hogy megtettük azt a szokatlan lépést, hogy egy játszható demót teszünk közzé a játékból a gyűjtés befejezése előtt."

A demóban Grim T. Livingstone szabadúszó kaszás bőrébe, azaz inkább csontjaiba bújhatunk, hogy rászabadítsuk a pestist a 17. századi Angliára. Farmokat, kikötőket és városokat dúlhatunk fel, lovagok és nemesek hatalmát dönthetjük meg, miközben besorozzuk őket pestises hordáink tagjai közé.

A demó kipróbálása során azonban ne felejtsük el, hogy a játékot még csak 10 hete kezdték el fejleszteni. A játék honlapján képregényt és egyéb érdekességeket is találhatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward