Catalyst 14.3b: Célkeresztben a Thief

Akárcsak a Battlefield 4-hez, a Thiefhez is egy tapasszal érkezett a Mantle támogatás, ám ezúttal már TrueAudio is van a repertoárban.

Catalyst 14.3b: Célkeresztben a Thief

A február végén megjelent Thief-hez befutott a patch, ami szállítja a Mantle és TrueAudio támogatást, így várható volt, hogy valamikor egy Catalyst is felbukkan. Nos, nem is kellett sokat várni, szinte egyszerre érkezett a tapasszal az AMD eszközillesztő szoftvere, de ezúttal is egy béta kiadást kaptunk csak, a WHQL változat várat magára. A középpontban természetesen a Thief áll, ezen felül csak némi dokumentálatlan bugjavítgatás és CrossFire hibák kiküszöbölése van terítéken.

Az AnandTech végzett is egy gyorstesztet, ami alapján a Mantle most is jó gyógymód lehet a CPU limitáltság ellen, a TrueAudio implementációt viszont egy kicsit erőltetettnek találták (pedig csak egyetlen effektet támogat). Akinek megvan a játék, és egy megfelelő videókártya hozzá (R9 290-es és R7 260-as széria), az a patch és a driver telepítése után ki is próbálhatja és eldöntheti saját maga, hogy tetszik-e neki, amit hall, de messzemenő következtetéseket a Thiefből még kár lenne levonni.

Forrás: AnandTech

A Catalyst 14.3 béta a HD5000-es szériától kezdve támogatja az összes Radeont, természetesen az APU-kban helyet foglaló példányokat is. A Windows 7/8/8.1 (32 vagy 64 bites) operációs rendszert igénylő szoftver innen tölthető le. Magával hoz a régi CrossFire hibák helyett néhány újat, úgyhogy érdemes átfutni a dokumentációt is, hogy mire számíthatunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward