Britney Spears leszbikus orgiái

Új nap, újabb Britney Spears-es szexbotrány. A Toxic énekesnője állítólag meg akart hívni a házába két hölgyet leszbikus orgiára akkor, amikor még Kevin Federline felesége volt.

Britney Spears leszbikus orgiái

Új nap, újabb Britney Spears-es szexbotrány. A Toxic énekesnője állítólag meg akart hívni a házába két hölgyet leszbikus orgiára akkor, amikor még Kevin Federline felesége volt. A rap-producer Omar 'Iceman' Sharif, K-Fed's (Britney ex-férje) jó barátja legalábbis ezzel vádolja őt az In Touch Weekly oldalain. Elmondta a magazinnak, hogy „Britney szerette a hármas szexet és a lányokat. A ház tele volt pornóval, és ezek legtöbbje Britney-é volt."

Omar arról is beszámolt a magazinnak – ahogyan azt a Playfuls.com is idézte -, hogy Britney Spears szexpartikat is adott malibui birtokán: „Meghívta a barátait, aztán ittak és buliztak. Mindenki össze-vissza fogdosta egymást."

Sharif nem az egyetlen, aki leszbikussággal vádolja Britney Spears-t. Egy másik forrás ezt mondta el a magazinnak: „Néha három lány volt, néha több is, akár hat. Azt hallottam, hogy legalább húsz alkalommal feküdt le nővel házasságuk ideje alatt."

Egyik másik forrás pedig egyenesen azt állítja, hogy „Britney mindig megkérte Kevin-t is, hogy jöjjön és csatlakozzon hozzájuk, de ő mindig visszautasította, mert csak egyedül vele akart szexelni."

Ma Britney Spears menedzserén keresztül tagadta a feltételezéseket. A menedzser nyilatkozatot is adott ki: „Nem igaz. Ez csak egy terv része, amely arra irányul, hogy befeketítse Britneyt. Már közel állnak a válóperi megegyezéshez, és ex-férje ezzel szeretné fenyegetni őt arra az esetre, ha nem kapna meg mindent, amit akar."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward