Beyonce vezeti a Soul Train Díjra esélyesek listáját

Beyonce minden bizonnyal a legtöbb díjat viheti majd el az évente megrendezésre kerülő Soul Train Music Awards-on.

Beyonce vezeti a Soul Train Díjra esélyesek listáját

Beyonce minden bizonnyal a legtöbb díjat viheti majd el az évente megrendezésre kerülő Soul Train Music Awards-on. A jelek szerint három díjat is besöpörhet majd kedden, köztük a legjobb női albumért járó elismerést „B'Day” című lemezéért. A legjobb női énekes díjra is esélyes lehet ("Irreplaceable" című slágerével). Valamint a legjobb videóklipért járó Michael Jackson díjra.

Mary J. Blige-ot két kategóriában nevezték: a legjobb női R&B soul-számra a "Take Me as I Am" című alkotásért, illetve a legjobb nő R&B soul albumra a "The Breakthrough"-ért.

A férfiak között John Legend, Chris Brown, Ne-Yo és Yung Joc kapott két-két nevezést. Legend, aki tavaly a legtöbb díjat vehette át a Soul Train Awards-on idén is a legjobb férfi album és dal kategóriájában egyaránt indul. "Once Again" című albuma az előbbi díjért, "Save Room" című slágere pedig az utóbbiért.

Brown-t szintén nevezték a legjobb férfi slágerre – a "Yo (Excuse Me Miss)"-szel, valamint a legjobb albumra a "Chris Brown"nal. A fiatal kamasz, aki tavaly azzal viccelődött , hogy a kosáredzései közé kellett valahogy bepréselni a stúdiófelvételeket, 2006-ban a Soul Train legjobb új rap-művésze lett. Az idei év egyik újonca Ne-Yo, akit a legjobb férfi slágerre és a legjobb új művész díjára jelöltek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward