Az új Radeonok mellé is érkezhetnek teljes verziós játékok

Az már biztosnak tűnik, hogy lesz akció, az viszont még kérdéses, pontosan mely játékok vehetnek részt benne.

Az új Radeonok mellé is érkezhetnek teljes verziós játékok

A Radeon R7-es és R9-es sorozat tagjainak bejelentésekor bizonyára sokaknak feltűnt, hogy az új videokártyák mellé nem járnak teljes verziós játékok, ami az előző generációs Radeon HD sorozatú videokártyáknál alkalmazott gyakorlathoz képest felettébb szokatlan dolog.

Úgy tűnik, a jelenlegi helyzet rövidesen változhat, ugyanis a legfrissebb hírek szerint az AMD Never Settle akciójának kibővítésére lehet számítani, így az új Radeonok mellé is kaphatunk majd teljes verziós játékokat - pontosabban teljes verziós játékok letöltésére szolgáló kuponokat. A hírt elsőként a Fudzilla szellőztette meg, ám az AMD értékesítési részlegének alelnöke nem sokkal ezután "kitwittelte" a linket, így a fentiekben megfogalmazott tényállás hitelesnek tűnik. Arra persze nem derült fény, hogy pontosan milyen játékok lesznek elérhetőek az új Radeonok mellé, de remélhetőleg erre az információra sem kell már sokat várni.

A fenti helyzet miatt van az, hogy ez a Radeon HD 7970-es modell, amelyhez három teljes verziós játék is jár, ugyanúgy 300 dollárba kerül, mint ez a Radeon R9 280X modell, amelyhez egyetlen játékot sem kap a vásárló. Amennyiben valakinek számít ez a különbség, úgy a Radeon HD 7970 jobb vétel lehet.

A játéklista tartalma mellett érdekes lesz látni azt is, hogy az új Radeonok esetében milyen koncepció szerint mellékeli majd a gyártó a teljes verziós játékokat az egyes videokártyákhoz. Fix játékokat adnak majd, vagy a vállalat ugyanazt a koncepciót követi majd, mint amit a Never Settle Forever program bemutatásakor megismerhettünk. Utóbbinál a vásárolók választhatták ki, hogy az elérhető játékok közül éppen mely(ek)re van szükségük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward