Az egér dícsérete Logitech-módra

Az egér dícsérete Logitech-módra

40 évesek (lesznek jövő szerdán) kis gombos barátaink, a Logitech a harminchoz közelít, és nemrégiben eladták az 1.000.000.000. egerüket. Keresve se találhattak volna hát ennél jobb alkalmat pár érdekesség közzétételére.

Ilyen például elsőként az egerek idővonala, amely a kezdetektől napjainkig igyekszik lehetőleg átfogó és alapos képet nyújtani annak a történelméről, ami eleinte csak CAD-segédeszközként indult, ám villámgyorsan kinőtte magát a számítástechnika egyik megkerülhetetlen és kulcsfontosságú eszközévé:

De talán még ennél is érdekesebb az a kis összeállítás, amit azokról az egerekről készítettek, amelyeket megterveztek ugyan, és mintapéldányaik is készültek, de végül mégis meggondolták magukat, és inkább nem dobták piacra őket (a képek alatt kommentben az indoklásuk, hogy miért nem):

Végül, de nem utolsósorban indítottak egy nyereményjátékot is az 1.000.000.000-ik egerük ("Billie") kapcsán, "aki" az elkövetkező két héten át minden nap különböző kérdéseket fog feltenni, a helyes választ beküldők között pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward