Átgondolt alumínium tesztpad a Lian Li műhelyéből

A Lian Li tesztpadja rengeteg bővítőhellyel érkezik és nagyon jól variálható, így könnyen tehet majd szert nagy népszerűségre.

Átgondolt alumínium tesztpad a Lian Li műhelyéből

A Lian Li bemutatta PC-T60-as tesztpadjának utódját, a PC-T80-as modellt, amely ugyanolyan magas minőségszintet képvisel, mint elődje, csak még annál is sokoldalúbb.

A PC-T80-as nyitott légtérrel érkezik, így ideális teszteléshez, illetve extrém tuninghoz, de azok számára is jó választás lehet, akik szeretik folyamatosan szemmel tartani a működő hardvert. A PC-T60-as tesztpad korábban hatalmas népszerűségre tett szert a felhasználók körében – a Lian Li illetékesei remélik, hogy az új példány előtt is hasonló jövő előtt áll.

Az új tesztpad 440 milliméter széles, 435 milliméter magas és 335 milliméter mély, felépítés tekintetében pedig három részre van osztva, hogy a hardverkomponensek szerelése még egyszerűbb lehessen.

A ház tetején lévő lap akár három darab 120 milliméteres ventilátort vagy akár egy 360 milliméteres hőleadó radiátort is fogadhat, igény szerint. Ezt a lapot ráadásul ha úgy akarjuk, a ház hátuljára/oldalára (attól függ honnan nézzük) is száműzhetjük, az alaplap kimenetei alá. Ha nincs szükségünk extra hűtésre, akkor erre a lapra felfogathatunk három adattárolót is – az mindegy, hogy 2,5 hüvelykes vagy 3,5 hüvelykes példányokat akarunk alkalmazni, a furatok bármelyiknek ott vannak.

A középső szekcióban az alaplaptálca található, méghozzá 8 darab PCI bővítőhely társaságában. Az alaplaptálcán Mini-ITX, microATX, ATX vagy XL-ATX formátumú alaplap fér el, plusz természetesen a kábelmenedzsmentet segítő kivágások sem hiányoznak róla. A tálca élén a bekapcsoló gomb található négy USB kivágás és két audió csatlakozó kivágás társaságában – az előlapi portok ugyanis opcionális kiegészítők. A tálca alatt egy speciális lap található, ami összesen három darab 2,5 hüvelykes adattárolót fogad.

Ezzel pedig el is érkeztünk a 6 kilogrammos tesztpad alsó szintjére, ahol egy HDD keret és a tápegység bővítőhelye található. A HDD keret három helyre is pakolható, és opcionálisan egy második is beszerelhető belőle, egy szabvány tápegység attól még el fog férni. Egy-egy ilyen HDD keretbe három darab 3,5 hüvelykes és egy 2,5 hüvelykes meghajtó kerülhet, tehát ha minden helyet kihasználunk a tesztpadon, akkor akár 14 adattároló is lehet benne.

A Lian Li PC-T80-as tesztpadja feketében és ezüstben lesz elérhető: előbbi a PC-T80X, utóbbi pedig a PC-T80A típusjelzést viseli. Az új termék először Észak-Amerikában válik elérhetővé, ahol 169 dollárt kérnek majd el érte.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward