Apple iPhone már júniusban

Az Apple június elején fogja bemutatni iPhone nevezetű okostelefonját az Egyesült Államokban.

Apple iPhone már júniusban

Az Apple június elején fogja bemutatni iPhone nevezetű okostelefonját az Egyesült Államokban.

"Sokat remélünk az iPhone-tól. A tesztelés sikeres volt. A cél a júniusi piacra dobás." - állítja Randall Stephenson az AT&T-től. Az AT&T tulajdonában van a Cingular, az Egyesült Államok legnagyobb telefonhálózata, és ő egyedül fog eladni az iPhone-t az országban.

Az Apple iPhone-t érintőképernyővel lehet vezérelni billentyűzet helyett, ami eddig példátlan mobiltelefonokon. Szintén páratlan módon, támogatja a négysávos GMS-hálózatokat, EDGE-adatátvitelt, 802.11b/g vezeték nélküli hálózatokat és Bluetooth 2.0 kommunikációt. Fényképezésre egy beépített 2 megapixeles kamera szolgál valamint egy képkezelő alkalmazás is helyet kapott az eszközben. Viszont a sok szolgáltatásért, funcióért cserébe nem kicsi az eszköz, a 3,5 hüvelyk méretű kijelzővel ellátott okostelefon eléggé testesnek, terjedelmesnek tűnik.

Sajnos mint megszokhattuk, az öreg kontinensre később érkeznek meg az újdonságok, ugyanis míg az Egyesült Államokban már két hónap múlva megvásárolható lesz az eszköz, addíg Európában csak év vége fele, Ázsiában pedig még később, valamikor 2008 táján lesz elérhető az Apple csúcsmobil. Hazájában 499 dollárba (100 000 forintba) kerül a 4 GB-os változat és 599 dollárba (120 000 forintba) a 8 GB-os modell.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward