Ann Nicole Smith-szel drogtúladagolás végzett

Hetekig keringtek a pletykák gyilkosságról, öngyilkosságról...

Ann Nicole Smith-szel drogtúladagolás végzett

Hetekig keringtek a pletykák gyilkosságról, öngyilkosságról. A hétfői bejelentés azonban, miszerint az egykori Playboy Playmate drogbalesetben halt meg, a hathetes nyomozási szakasz lezárultával látott napvilágot, és véget vetett az addigi híreszteléseknek, amelyek alapján a nőt megölték, vagy pedig az öt hónappal ezelőtt elhunyt fiát, Danielt akarta követni a halálba.

Az az elmélet, amely szerint kapcsolat van a fiú és édesanyja halála között, még sokáig nem fog elcsitulni, különösen amiatt, hogy kedden a Bahamákon újabb nyomozás kezdődött Daniel halála kapcsán. Egy tucat tanút hallgattak ki, hogy megállapítsák, valóban baleset okozta-e Daniel halálát, vagy netán gyilkosságról van-e szó.

Hétfőn Floridában azonban már egyértelmű üzenet született: Nicole azért halt meg, mert halálos kombinációban fogyasztott különféle drogokat. ”Nem találtunk semmi gyanúra okot adó körülményt" - mondta a Seminole-bevli rendőrség főtörzse, Charlie Tiger.

A Broward megyei orvosi szakértő, Dr. Joshua Perper elmondta, hogy az igen erős altató és legalább nyolc más, receptre felírható gyógyszer halálos kombinációt alkotott, aminek végzetességéhez hozzájárult a hölgy influenzája és bakteriális fertőzése is, amely utóbbit a fenekébe injekciózott gyógyszerektől kapott el.

Az orvos elmondta, hogy Smith-nek nagyon sokféle gyógyszert kellett szednie, többek között metadont és váliumot is, illetve antidepresszánst és más szereket is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward