A South Park megöli a Királynőt

A South Park szatirikus amerikai rajzfilmsorozat következő részében a Királynő öngyilkosságot fog elkövetni. A népszerű 24 című drámasorozat paródiájában a brit uralkodó egy összeesküvést készít elő,

A South Park megöli a Királynőt

A South Park szatirikus amerikai rajzfilmsorozat következő részében a Királynő öngyilkosságot fog elkövetni. A népszerű 24 című drámasorozat paródiájában a brit uralkodó egy összeesküvést készít elő, amelyben meg akarja dönteni az USA hatalmát. Miután az összeesküvés kudarcba fullad, a rajzfilmbéli Királynő egy fegyver csövét helyezi a szájába és lelövi magát.

A műsor, amelynek ez már a tizenegyedik évada, már korábban is sok vitát váltott ki, amikor például gúny űzött Szűz Máriából, Mohammed prófétából, Tom Cruise színészből és a Szcientológiai Egyházból.

Isaac Hayes színész, aki most Chef (Séf bácsi) karakterét szólaltatja meg a műsorban, felmondott a szcientológiáról szóló epizódot követően, mivel szerinte az sértette az ő „személyes spirituális meggyőződését”.

Azt a részt is sokat támadták, amely Steve Irwin tévé természettudósból űzött gúnyt, aki hetekkel a rész bemutatása előtt hunyt el. Az ausztrál sztárt azzal a rájával a mellkasából kilógva mutatják a rajzfilmben, amely tavaly szeptemberben a halálát okozta.

John Beyer, a Mediawatch nevű médiafigyelő intézet munkatársa rendkívül érzéketlennek nevezte ezt az animációs filmsorozatot. A legújabb epizódban feltűnik az amerikai elnökjelölt, Hillary Clinton is. Az még nem világos, bemutatják-e egyáltalán ezt a részt az Egyesült Királyságban, ahol egyébként a South Park a Paramount Comedy nevű csatorna közvetíti.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward