A hónap játéka – 2009. június

A júniusi felhozatal nem volt túl bőséges, meglehetősen kevés játék jelent meg. Cserébe azonban szinte mindegyik jó volt, ez pedig nem semmi, tekintve az elmúlt hónapok termését). Úgy látszik a nyári uborkaszezon előtt még sok kiadó szerette volna bemutatni miket dugdosott eddig a tarsolyában, aminek örülünk (ráadásul július elejére is maradt pár jó cím). Az eddigiekkel ellentétben így nem is szeretnénk kiemelni játékokat, hanem rögtön a tárgyra térnénk. A hónapot jól jellemzi, hogy a szerkesztőségben először nem volt egyező vélemény arról, hogy mi legyen a hónap játéka, mindenkinek a szívéhez nőtt valami. Végül azonban, némi véleményütköztetéssel a hónap legjobb akciójátéka győzött:

A hónap játéka – 2009. június

A hónap játéka - 2009. június

A júniusi felhozatal nem volt túl bőséges, meglehetősen kevés játék jelent meg. Cserébe azonban szinte mindegyik jó volt, ez pedig nem semmi, tekintve az elmúlt hónapok termését. Úgy látszik a nyári uborkaszezon előtt még sok kiadó szerette volna bemutatni, hogy miket dugdosott eddig a tarsolyában, aminek örülünk (ráadásul július elejére is maradt pár jó cím). Az eddigiekkel ellentétben így nem is szeretnénk kiemelni játékokat, hanem rögtön a tárgyra térnénk. A hónapot jól jellemzi, hogy a szerkesztőségben először nem volt egyező vélemény arról, hogy mi legyen a hónap játéka, mindenkinek a szívéhez nőtt valami. Végül azonban, némi véleményütköztetéssel a hónap legjobb akciójátéka győzött:

Bár volt konkurencia bőven, a leginkább szórakoztató alkotás a Prototype volt szerintünk. Hatalmas feeling felkapni egy autót, felfutni a felhőkarcoló oldalán és hozzávágni azt egy helikopterhez. Megérdemli a titulust, még ebben a szoros mezőnyben is.

Olvasói szavazás

Természetesen ebben a hónapban is van olvasói szavazás, kíváncsian várjuk a véleményeteket. Az előző havi szavazást elég fölényesen, majdnem 50%-kal a X-men origins nyerte, ami talán várható eredmény volt. Most szinte biztos, hogy nem lesz ilyen kiugró győztes.

[vote id="7" style="width: 450px; margin: 0 auto"]

Kapcsolódó cikkek:

Anno 1404

ArmA II

Fight Night Round 4

Ghostbusters

Overlord 2

Prototype

Red Faction: Guerrilla

Superstars V8 Racing

(a többi cikk az archívumból érhető el: iPon játék cikk archívum)

Előzmények:

A hónap játéka

– 2009. május

A hónap (PC) játéka – 2009. április

A hónap (PC) játéka – 2009. március

A hónap (PC) játéka – 2009. február

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward