Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Prototype – Pusztítás felsőfokon

 • Dátum | 2009.06.16 08:01
 • Szerző | dragon83
 • Csoport | JÁTÉK

Valljuk be, mindannyiunkban lapul egy kis agresszió, mely levezetésére kiváló lehetőséget biztosítanak a videójátékok. Hiszen ezért kezdünk ámokfutásba a GTA-kban a küldetéseket hanyagolva, ezért élvezzük elpusztítani ellenfeleinket a különféle FPS-ekben és még az RTS-ek játszása közben is jóleső érzés tölt el minket, mikor csapataink megsemmisítő csapást mérnek a másik félre. Ha a fenti sorokat olvasva magatokra ismertetek, akkor a Prototype a ti játékotok lesz, hiszen ebben egy két lábon járó istencsapást személyesíthetünk meg, akinek nyomában csak pusztítás jár, és kis túlzással félisteni képességekkel rendelkezik. Ám ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg kik rakták össze nekünk ezt a programot. Az elkövető a kanadai Radical Entertainment volt, akik valljuk be, eleddig csak a közepes és átlag alatti alkotások készítettek. Hozzájuk köthető többek közt a Scarface: The World is Yours nevű fertelem és a Hulk című mozifilm nem túl acélos feldolgozása is. De gyakorlat teszi a mestert, szól a mondás, és ez a Prototype-pal be is bizonyosodott náluk.

Hol volt, hol nem volt…

…volt egyszer egy Alex Mercer nevű férfi, aki egy szép napon egy hullaház boncasztalán ébredt, miközben két, vegyvédelmi ruhát viselő férfi éppen a felvágásához készülődött. Ő lesz a mi (anti)hősünk, aki – ahogy ilyenkor lenni szokott – semmire sem emlékszik az égvilágon, így első feladatunk az lesz, hogy kiderítsük kik vagyunk, hogy kerültünk az említett hullaházba, és egyáltalán hogyan sikerült túlélnünk egy kivégzőosztag sortűzét. A játék helyszínéül New York-ot, azon belül is Manhattan szigetét választották a fejlesztők, melyben akárcsak a GTA IV-ben, szabadon mászkálhatunk, bejárhatjuk az egész városrészt. Bár terjedelmében nem veszi fel a versenyt az említett játék Liberty City-jével, ám így is bőven lesz terünk vagánykodni. Az rögtön fel fog tűnni, hogy valami nincs rendben, hiszen a város szívében több helyen is katonai bázisokat hoztak létre, néhány utcában pedig egy furcsa kór szedi áldozatait. A fertőzöttek azonban nem elhaláloznak, hanem eszüket vesztve megtámadnak mindent ami mozog, legyen az a civil lakosság, vagy katonaság. Mintha csak egy Resident Evil játékot játszanánk. Hamar kiderül, hogy hősünk is ezzel a vírussal fertőződött meg (legalábbis kezdetben minden jel erre mutat), ám ő rajta teljesen más tünetek jelentkeztek.

Nem jó ötlet hátatfordítani egy halhatatlan tömeggyilkosnak
Nem jó ötlet hátatfordítani egy halhatatlan tömeggyilkosnak

Ha tömören akarnám megfogalmazni Mercer helyzetét, akkor azt mondanám, hogy benne koncentrálódott jó pár képregényhős szuperképessége. Hatalmas testi erőre teszünk szert, szélsebesen tudunk szaladni, több emelet magasra ugorhatunk, és képesek vagyunk a falon mászni (nem is mászni, szaladni). De a legérdekesebb, hogy képes testrészeivel többféle vágó- és ütőfegyver alakját felvenni. Rozsomák-szerű karmok, kalapácsszerű kezek, méteres penge, ez mind a rendelkezésünkre áll. De ha Pókembernek képzeljük magunkat, lőhetünk csápot is a kezünkből, mellyel magunkhoz húzhatjuk az embereket. Ez természetesen nem a teljes lista, még rengeteg speciális képességet használhatunk a játék során. Magasabb szinten már ellenfelek tucatjait küldhetjük a másvilágra egyetlen kombóval. A fejlesztők szemmel láthatóan igyekeztek, hogy minél hatékonyabban, látványosabban használhassuk fegyverszerű testünket. Elégedettek lehetnek a munkájukkal, bizony régen láttam olyan játékot, melyben ekkora élvezetett nyújtott az esztelen rombolás. Mert ne legyenek kétségeitek, elsősorban rombolni fogunk a városban, akár a hadsereget, akár a Blackwatch nevű speciális egységet, akár a fertőzötteket vesszük célba. Hihetetlen látványos, ahogy közel 100 km/órás sebességgel szaladva felkapunk egy utcán parkoló autót, majd felrohanva egy felhőkarcoló falán azt nekivágjuk egy arra járó harci helikopternek. Végül, mielőtt leesnénk, egy csáppal odahúzzuk magukat egy másik légi járműhöz, és átvesszük felette az irányítást, hogy aztán azzal aprítsuk tovább a jónépet.

Mindig a parkolás volt a gyengém
Mindig a parkolás volt a gyengém


Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 68.
  2009. 07. 15. 02:49
  Én az egyik kisujjamat sem használtam hozzá (pedig kettő is van <img src= )Valahogy nem jön ki, egérrel idegesítő lenne kattingatni, a billentyűzeten meg legfeljebb ctrl/shift, de azt meg nem igazán használtam Prototype-ban.
 • 67.
  2009. 07. 15. 01:52
  Nekem nagyon bejön a játék etalon..
  Csak az irányítás tényleg lehetne jobb pár óra játék után a kis ujjam használhatatlan <img src=
 • 66.
  2009. 07. 04. 18:15
  Loptam egy helikoptert és kinyírtam a mocskot a levegőből. <img src=
 • 65.
  2009. 06. 30. 11:45
  Arra már nem emlékszem. <img src= Az biztos hogy kell, hogy "Glide" meg legyen tanulva. Aztán ha minden igaz akkor sprinteléssel felugrassz, és a sprintet nyomva tartod. De szerintem le van írva a Glide alatt, én már nem vagyok benne biztos.
 • 64.
  2009. 06. 30. 10:51
  Köszi, megpróbálom majd akkor megint. Csak idegesítő, hogy visszatöltődik az élete. <img src= Na de hogyan is kell siklani?
 • 63.
  2009. 06. 30. 00:52
  Ugrálsz + siklassz, közben ostoron és pajzson vagy. Siklás közben hosszan jobb gomb, és ugrálsz tovább.
  Így lényegében minden keménylegénnyel el lehet bánni, aztán majd később kard + ugrás és lecsapás.
  Bár minél messzebb vagy az ellenségtől, annál kevesebbet lehet ostorral csapni, de annyira közel menni sem érdemes.

  Másik lehetséges még az ugrálás/siklás, aztán karmokkal tüskéket szúrni a Leaderek .....-be.
 • 62.
  2009. 06. 30. 00:29
  Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan tudom megölni ezt a Hunter Leadert?? Megköszönném... Már rendesen felidegesített.
 • 61.
  2009. 06. 22. 18:58
  Én annyit bánok hogy a képeségeket nagyábból vásárolom nem pedig csak ugy emlékezetembe jut ahogy több küldetést csinálok.Hamár egyszer elvesztettem az emlékimet!!!!!
 • 60.
  2009. 06. 22. 17:40
  én csak annyit várok hogy a xbox360-ra is ki kerülhetne már
 • 59.
  2009. 06. 19. 16:24
  Köszi
 • 58.
  2009. 06. 19. 15:08
  válts át "kilőhető csáklyás" üzemmódra (asszem F6), becélzod a helikoptert /Tab billentyű/, közben nyomva tartod az "E" gombot, felrántod magad a kopterre, utána meg klikkelgess jobb egér gombbal amíg be nem mászik a fülkébe az emberke.
 • 57.
  2009. 06. 19. 12:23
  Helló. Nekem nagyon tetszett a játék de amikor kiírta hogyan lehet levegőben beszállni a repülőbe nem nagyon értettem az angol szöveget. Valaki lenne kedves leírni hogyan kell. Köszi
  UI: Mindenkinek nagyon ajánlom ez az első zombis game ami tetszik!
 • 56.
  2009. 06. 18. 21:50
  amúgy szerintem mindent összetéve nagyon jó játék. Sajnos a bugos irányítást betudhatjuk az Xboxról áthozott témának, de ennek ellenére én már 10 órája játszok vele és nem unom <img src= Pedig ez ritka, de szerintem ha alapból úgy közelítjük meg a dolgot hogy szuperemberrel közlekedünk akkor nem a kanyarodó ugráson kéne fennakadni... jójó a levegőben kanyarodó autó télleg erős kicsit bár én még nem tapasztaltam <img src=. A grafikáról meg annyit hogy átlagosan 300 NPC rohangál a pályán... Nagy textúrákkal lehet hogy az 1 GB VRAM kevés lenne neki, meg erősen fogná a GPUt. a visszatermelődő ellenfelek... azokat én sem szeretem, de ettől függetlenül szerintem jó játék lett.
 • 55.
  2009. 06. 18. 10:47
  Sziasztok!

  Nem értem ezeket a hozzászólásokat, össze-vissza mindenről írtok, csak a játékról nem.
  De én is picit belerondítok:
  GTA IV: Proci korlátos! Konfigom Q6600+8800 GTS512. Minden alapon, 1680*1050-ben (High minden+default csúszkák) 36 FPS-t produkált. Proci 2,4-ról 2,8 gigára 48 FPS, 3,6-ra 60 FPS (VSYNC miatt). De erről cikk is van, ahol egy 280GTX mellé pakolgatták a procikat, mind1.

  A Prototype viszont nem tetszik. Pedig 2 esélyt is adtam neki, elsőre 30 perc, másodikra 2 óráig bírta (ez egész jó tőlem!<img src=. A grafika sztem tényleg idejét múlt, egyszerűen kidolgozatlan, alacsony polygon számú modellek. Értem, hogy a sebesség mindenek előtt, de mi lenne, ha lehetne ezt állítani??? Mind1.
  A mozgások és a fizika sincsenek rendben, kedvencem a kanyarodó ugrás, vagy célra tartó elhajított kocsi... <img src= A harcrendszert sem tartom jónak, egyszerű egérgyilkolás, nem lehet normális kombót összehozni. Az újratermelődő ellenséget már nem is említem, azt mindig is utáltam! Sokan mondjátok, hogy X-men koppintás. Végül is ha azt nézzük, hogy a Wolverine jelent meg előbb és mind2 külső nézetes játék, ahol a cél az ellenfél minél durvább megölése, akkor lehet benne valami, de azért ez hülyeség... <img src= Engem a látványa inkább a régi Pókember játékokra emlékeztet a grafikája miatt. (Tégla épületek, stb.)

  De lehet, hogy csak öreg vagyok már... <img src=

  UI: Megkerestem a GTAIV tesztet: GTA IV CPU teszt

  Bocsi, tudom, hogy off-topic!
 • 54.
  2009. 06. 17. 19:44
  Tirexi van több féle is a lényeg nem az volt. Meg hát ha egyszer az SLI úgyse játszik akkor mindegy <img src=
 • 53.
  2009. 06. 17. 18:50
  Jó, akkor mondom úgy, hogy az ő kártyájából indultam ki <img src=
 • 52.
  2009. 06. 17. 18:40
  (Svindler @ 2009 Jun 17, 17:28)
  Ezzel csak annyi a gond hogy nem tudsz kett?t közvetlen egymás mellé rakni mert a kártya szélesebb mint 2 slot. (legalábbis a képeken úgy látni) :blink:
  Ezt úgy lehetne megoldani SLI-be hogy a 3Way SLI csatlakozót használod és nem egymásmellé teszed a két karit hanem PCI-E1-be és PCI-E3-ba. <img src=
  Ezzel meg az lehet a gond hogy akkor az alaplapi kimeneteknél nem lesz hely vagy csak szimplán nem fér el a táp miatt, ha olyan kialakítású a ház. :blink:
 • 51.
  2009. 06. 17. 18:28
  Blade: mindenre van megoldás <img src=
  Link1
  Link2
 • 50.
  2009. 06. 17. 16:54
  Aha, ok...én is csak abból indltam ki, h sli-t nem támogat és 1gb-ból nem lehet kimaxolni...de akk nem szóltam semmit <img src=
 • 49.
  2009. 06. 17. 15:22
  (Blade0012 @ 2009 Jun 17, 14:03) Mellesleg minden gúny nélkül, az az els? kép kíváncsivá tett...4096mb vram? És miért warning?
  A GTA4 infóim szerint még NEM támogatja az SLI-t. Ezért kénytelen voltam utánnanézni hogyan is lehet ezt kiküszöbölni. Mert ha támogatná akkor 2GB memó lenne a VRAM és nem csak 1GB. Ezért leszedtem egy kis hack-et GTA4-hez amivel bármennyi memót be tudok neki állítani, máramit lásson.
  Ennyi a történet, csak használtam a google-t.

  Az hogy miért warining az rejtély, de a lényeg hogy mindent enged maxra tenni.
 • 48.
  2009. 06. 17. 15:03
  Tirexi: mihez nem értek? Hogy milyen konfigon h fut a GTA 4? Lol..az ilyesmihez tényleg két főiskola kell <img src=

  Mellesleg minden gúny nélkül, az az első kép kíváncsivá tett...4096mb vram? És miért warning?
 • 47.
  2009. 06. 17. 13:01
  ezek a hozzászólások..hogy lehetne ez koppintás? 1-2 hónapja jött ki az x-men! ennyi idő alatt tuti megcsináltak egy ilyen játékot amiröl mellesleg már rég tudtuk hogy ilyen lesz..
 • 46.
  2009. 06. 17. 11:27
  Nagyon jó a játék, egy wolverine+assassin's creed+gta mix hybrid :-)
 • 45.
  Mag
  2009. 06. 17. 01:47
  256 MB videó memóriával sajna csak 1024x768-ig enged fel, de minden mást a lehető legnagyobbra állítva is teljesen folyamatosan ment 4000+ X2, 6GB ram, 8600GT társaságában... nem rossz játék amúgy
 • 44.
  2009. 06. 16. 23:48
  bocs vak vagyok <img src=
 • 43.
  2009. 06. 16. 23:42
  ricsi120
  9800 GT 512 MB és 1280x 1024-nél maxon élsimítással fut (Q6600@ 3,1GHz, 2GB RAM).

  "ráadásul még jó játék is!"
  Én is ezt írtam (a második sorban.)
 • 42.
  2009. 06. 16. 23:12
  Tirexi: akinek telik félmillás gépre annak nem szólok semmit <img src= Különben sem azzal van a probléma hogy mennyi fps hanem a dolgok betöltésével. Meg ha lenne aa lenne kb 10 fps <img src= Iagzából a GTA4 hez nem gpu hanem valami jóféle vga memó kéne <img src=
 • 41.
  2009. 06. 16. 22:53
  Tirexi: "the new Nvidia 180.84 Beta driver allows forcing AA in GTA IV" <img src=

  Greathoof: "Az értékelésnél egyetértek a grafikával... lehetne jobb is ... viszont egy előnye van ennek a grafnak... egész tűrhető grafikával, szép FPS-el, nem egy "übergamer" 500 ezres gépen is lehet egész normál felbontáson sok-sok emberes harcokat nyomni (ami elég jól néz ki itt.) "
  9800GT 512MB-on 1680x1050es felbontáson 4xAA mellett full graffon akadás nélkül fut (Q9550, 4GB ram) ráadásul még jó játék is!
 • 40.
  2009. 06. 16. 22:37
  Nem olvastam végig a cikket. (kb csak a végén lévő értékelést)
  Szerintem a Prototype az egyik legjobb játék mostanában.
  Az értékelésnél egyetértek a grafikával... lehetne jobb is ... viszont egy előnye van ennek a grafnak... egész tűrhető grafikával, szép FPS-el, nem egy "übergamer" 500 ezres gépen is lehet egész normál felbontáson sok-sok emberes harcokat nyomni (ami elég jól néz ki itt.)
  Az irányítás tényleg rossz, viszont egy kis idő múlva (5-8 óra játék <img src=) már tűrhető volt számomra....
  Én is kb ilyen pontszámot adtam volna.

  Amúgy, nem játszottam sokat a GTA 4-el (csak annyit, hogy jól felcsesztem az agyam), de valahogy engem semennyire sem emlékeztetett rá a Prototype...
  Az elmúlt pár napban ez volt az egyetlen game ami lekötött 8 órára. <img src=
 • 39.
  2009. 06. 16. 22:21
  Csak egy tipp volt, nem szoktam használni eme funkciót a jelenlegi konfigurációmon. (Valahogy úgy érzem, hogy a 6600GT-m nem kedvelné a dolgot :lol: )
 • 38.
  2009. 06. 16. 22:19
  (Konkii @ 2009 Jun 16, 20:38) Nvidia driverénél, ha jól emlékszem.
  Az volt az els? amit kipróbáltam annó de sajna a játék nem nagyon akarja észrevenni. <_< <img src=
 • 37.
  2009. 06. 16. 22:17
  A Prototype-ot szerintem ki fogom próbálni, de az X-Men valahogy még mindig nem tud lekötni. <img src=
 • 36.
  2009. 06. 16. 21:58
  próbáld ki a két játékot és rájössz csak ennyit tudok tanácsolni. Kb annyi a különbség h rozsomák nem ugrik ekkorát... <img src=
 • 35.
  2009. 06. 16. 21:52
  Nem azzal volt a problémám, hogy negatív a véleményed! Szívesen olvasok negatív véleményeket, ha azoknak van alapja és ésszerű érveket tartalmaznak!

  Abból hogy a "grafika idjét múlt" meg hogy "X-Men koppintás" nekem nem mond semmit, de szívesen meghallgatom, ha részletesen kifejted.

  Személy szerint a grafika engem nem zavarna, szerintem elég jól néz ki a képek és videók alapján, ha valóban olyan dinamikus a játék. Meg hát ugye tudjuk, attól még hogy egy játéknak rossz a grafikája, még lehet jó a játékélmény (lsd: Transport Tycoon :lol: ).
  Az X-Men koppintást meg tényleg nem értem, nem vagyok egy X-men fan, a játékkal se játszottam, még a Prototype-al sem, így tényleg nem tudom, hogy mit értessz az alatt, hogy X-men koppintás.
 • 34.
  2009. 06. 16. 21:41
  Konkii: pontosan 2db-t, ezért töltöm le és próbálom ki előbb. Nem veszem semmibe a fejlesztők munkáját, de nekem ez nem tetszett, ennyi. És valszeg velem van a baj (ugyanis már bőven a 20as éveim közepét rugdosom) de engem ezek a játékok egyszerűen nem tudnak a gép elé ültetni. Nem mondom, volt egy két kiemelkedő alkotás idén de ez nem lett az. Amit nagyon sajnálok pedig az, hogy én havernál ennek a trailer-ét x-boxon már kb egy éve leesett állal néztem és eléggé vártam is (brutál grafika stb, amiből persze semmi nem lett), pont az elmúlt idők egyre gyengébb játékai miatt, talán ezért is csalódtam nagyot. Mind1 igazából, úgy sincs sok időm játékra, azért az évi 2-3 jó játékért viszont nem feltétlenül éri meg egy olyan gépet tartani ami 24/7 megy 250w-os fogyasztással...

  ja igen, ami kimaradt sztem az h a negatív vélemény is vélemény és ugyanúgy létjogosultsága van. Mert ha csak jót engednek írni egy olyan játékról amiről (tapasztalataim alapján) elég sok negatív vélemény is születik (leginkább öreg róka kategóriába tartozó játékosok között) az megtévesztheti azokat akik megveszik kipróbálás nélkül a játékot sok pénzért. És ha már baj az h nem veszi meg mindenki eredetiben, legalább akkora baj az h az értékesítők nem veszik vissza...
 • 33.
  2009. 06. 16. 21:38
  Nvidia driverénél, ha jól emlékszem.
 • 32.
  2009. 06. 16. 21:35
  (Konkii @ 2009 Jun 16, 20:14) AA?
  Hát he te megmondod hogyan kell élsimítást rávarázsolni a GTA4-re Nvidiával, akkor meghajolok el?tted, mert én kb 20 fórumot végignéztem mire rájöttem hogy NEM lehet.
 • 31.
  2009. 06. 16. 21:29
  Öcsém HD 4850-né is ugyanolyan szép. Egész mesze kirajzolt mindent. Nem értem.

  Akinek gondja van, annak a GTA4-hez két alapfeltétel: legalább 9.4-es Catalyst és Win7. Mivel Win 7-tel megszűnik minden röccenés és hatalmasat dob a teljesítményen (meg Gridnél van még ilyen növekedés).
 • 30.
  2009. 06. 16. 21:27
  nem értem mit sírtok itt a gta4-el, én már el is felejtettem személy szerint..
  hol van a gta4 a vice city-hez képest hangulatban??
  prototype ugyan nem annyira szép, de hangulatra szvsz odacsap.
  kellően nehéz is, példának okáért gta4 visszalépés ezen a szinten ha már hasonlitgatni akarunk.
  minden hibája ellenére nekem jobban tetszik mint a gta4, de kinek mi.
 • 29.
  2009. 06. 16. 21:14
  AA?
 • 28.
  2009. 06. 16. 21:13
  Köszönjük Emese! <img src=
 • 27.
  2009. 06. 16. 21:07
  Blade0012, nem képes? :lol: Hát akkor barátom te tényleg értesz hozzá, kb annyira mint és az atomfizikához.

  Pár kép a hitetlenkedőknek:

  Beállítások:
  http://kepfeltoltes.hu/090605/gta5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Képek:
  http://kepfeltoltes.hu/090605/gta6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  http://kepfeltoltes.hu/090605/gta7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  1600*1200-ba is megnéztem régi CRT-men és ugyanannyi FPS-em van mint 1280-ba szal.... (a 60 FPS korlát a Vsync miatt van)

  Extra kép:
  http://kepfeltoltes.hu/090605/gta4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 • 26.
  2009. 06. 16. 21:05
  Ne vicceljetek már! Ati?? <img src= Nekem 4870-en semmi baja nincs a GTA4-nek, még Vista x64 alatt sem. Pedig csak 512-es a VGA. De mondok jobbat, ismerősöm 4770-esén is tökéletesen megy. Pedig csak egy Athlon X2 van alatta.

  BTW ez a prototype elég gyengusra sikeredett, nem a trancsírral van a baj, az tényleg üt, de valahogy nem az igazi. Pl a feladatok egyhangúsága... meg hasonlók.

  Na és ennyi taxit se láttam még egy kupacban. Itt mindenki taxival jár...
 • 25.
  2009. 06. 16. 20:16
  Jaj, most megint jön az arcoskodás...de mind1, a többi se jobb mint te...megjegyzem, szvsz a full ott kezdődik, h max felbontás, minden very high és 100-as látótávolság...erre még két gtx 285 sem képes, megdobva valami i7-el <img src=
 • 24.
  2009. 06. 16. 20:00
  Karcsika, mit kaptam meg? <img src=

  Sztem a frozzy gyerek a 10 ujját megnyalná ha látná hogy megy nálam a GTA4 fullon.
 • 23.
  2009. 06. 16. 19:52
  Csendben megjegyzem, ilyesmi, hogy hirtelen előbukkanó tereptágyak. meg falak nekem se fordultak elő a GTA 4-ben, és igen, én is nV-t használok és biztos csőlátású hülye vagyok, mert nem veszem észre <img src= Azt is hozzáteszem, h ilyen hibákról még csak Ati júzerektől hallottam <img src=

  A cikk jó lett, grat, ahogy a játék is büntet rendesen, csak a vége felé már egész flusztráló is tud lenni...mondjuk egész idáig eszembe se jutott volna, h Alex valamiben is hasonlítana Rozsomákhoz <img src=
 • 22.
  2009. 06. 16. 19:51
  thspo azért kíváncsi vagyok hogy hány játékot vettél már meg (nem a 2000 forintos kategóriára gondolok), hogy de csak úgy 10 percig játszol egy játékkal és semmibeveszed a fejlesztők munkáját.


  frozzy :lol:
 • 21.
  2009. 06. 16. 18:29
  az én büszkeségemmel nincs gond se nem kicsi se nem nagy, inkább a játékfejlesztőkével történhetne már mostanában valami... de sajna azokéval sem...
 • 20.
  2009. 06. 16. 18:11
  BRÜHAHA!

  Tirexi!...megint megkaptad! <img src=
  (mindjárt jön a konfigjával-figyu) <img src=
 • 19.
  2009. 06. 16. 17:29
  Jajj egy újabb csőlátású nV fan<img src= Gondolom nekedis 9600GT-d van és az viszi fullon, very high grafikán a GTA4-et, de mennyi ilyenről hallottam már(:
 • 18.
  2009. 06. 16. 17:12
  GTA 4-es nem látok az orromig bug csak ATI-kon jött elő, én Nvidiával nem tapasztaltam ilyet.

  Am a Proto jó volt, tervezem a megvételét és az újbóli végigjátszást is. <img src=
 • 17.
  2009. 06. 16. 15:18
  Na igen, erre én is akartam mondani valamit.
  Minden esetre büszke lehet magára a gazdája.
 • 16.
  2009. 06. 16. 15:14
  A nap hozzászólását olvashattuk. <img src=
 • 15.
  2009. 06. 16. 14:58
  én nem tom, gépigénye nemsok, grafika idejét múlt, nálam x-man koppintás, azt 15 perc után uninstalláltam ez meg 30 kb... de az tetszett h gyorsan leszedi a gépről a telepítő....
 • 14.
  2009. 06. 16. 13:44
  lew000: A személyeskedést tartsuk meg maguknak, kérlek. <img src=
 • 13.
  2009. 06. 16. 12:13
  wops, hülye firefox <img src= bocs érte<img src= és igen, ezt próbálom bemutatni, hogy meglehetősen nagy a látótáv <img src= ahhoz képest milyen jól fut, és ^^
  Ezek éjjeli képek, de most csinálok egy nappalit is.....azt meglássuk milyen <img src=

  (szerk.: a duplikált hozzászólást akkor kivettem - Svindler)
 • 12.
  2009. 06. 16. 11:56
  Multitask, ez így van. A GTAIV futtatásához ilyen beállításnál paks is kevés lenne, a Prototype viszont sokkal kevesebbel beéri, pedig itt aztán van akció rendesen.
 • 11.
  2009. 06. 16. 11:51
  lew000: Azért ne harapózdunk már el! <img src=

  A GTA4ben talán tényleg nagyobb a látótáv már amikor be is tölti a motor!! Egyébként abban tényleg undorító, hogy mész-mész aztán eltűnik az út és felkenődsz egy házra. Aztán miután megállt a kocsi, be is töltődik aminek nekimentél. <img src= Vicc. Na meg semmi élmény állni a gtaban a háztetőkön, mert ha lenéztem nem láttam a forgalmat. Összefoglalva ezt a két mondatot: a gtaban lehet h messzebbre látsz, de nem jó semmire mert csak a gépet eszi és ritkán néz ki jól is. Inkább lássak el akár csak a feléig, de hibátlanul!
 • 10.
  2009. 06. 16. 11:47
  Ööö, a látótávolságot nem lefelé nézve szoktuk mérni, ahogy BullFrog képein is van, mert az csak pár száz méteres távolságot jelent. Hanem előre, a horizont felé, ahol kilométerekre el lehet látni.
  Mint itt:
  GTA4
 • 9.
  2009. 06. 16. 10:52
  BullFrog: Nem igazán értem, hogy ezekkel a képekkel mit akarsz bizonyítani. Ez akkor is kevesebb, mint a GTA 4-ben volt, akár hiszed, akár nem. Természetesen lehet különbség a Te és a cikk írója véleménye között, de ez erősen szubjektív. S mint ilyen, nem bizonyítható semmilyen képpel sem.
 • 8.
  2009. 06. 16. 10:43
  és meg is fejelem pár képpel, hogy bizonyítsam a látótáv nem lehetne jobb... <img src=

  http://bagginsbull.hu/etc/187.png
  http://bagginsbull.hu/etc/191.png
  http://bagginsbull.hu/etc/192.png
  http://bagginsbull.hu/etc/197.png
  http://bagginsbull.hu/etc/212.png
  http://bagginsbull.hu/etc/217.png


  És a karakterkidolgozottság (itt épp egy öreg fószert ültettem magamba, sztem elég jól ki van dolgozva) GTA4 ehhez képest sehol nincs a maga bugos árnyékaival <img src= és még mindig nincs AA ^^
  http://bagginsbull.hu/etc/182.png
 • 7.
  2009. 06. 16. 10:41
  Hó, hátrébb az agyarakkal. <img src= Nem mondtam, hogy bármi bajom lenne a látótávolsággal. Csak tárgyilagosan megjegyeztem, hogy kisebb, mint a GTA-ban. Mert ott max beállításokkal baromi messzire el lehetett látni. Más kérdés, hogy nincs gép, ami futtatni tudja így a játékot.
 • 6.
  2009. 06. 16. 10:27
  hát ha már a GTA4el hasonlítgatod, azt kifelejtetted, hogy itt van AA4x, és itt nincs olyan, hogy hirtelen elédterem egy fal, vagy egy bucka amiről visszapattansz <img src=

  Látótávolsággal nem értek egyet, egyszer sem éreztem hiányát, hogy esetleg messzebb kéne látnom, vagy hogy júj az ott mi lehet? Míg GTAba rendszeresen anyáztam, hogy bakker alig pár méterre van, és mégse látom és aztán hirtelen megjelenik....

  Egyébként jó a cikk, csak a hasonlítgatás nem kéne bele, tekintve hogy GTA4 egy jobb konfigon fullos grafin akad, Prototypeban meg egyetlen hiba van, hogy a füst indokolatlanul beakasztja a játékot <img src= csak ilyenkor akadt, és sehol máskor.

  előzőt kiegészítve: Volt hogy felmentem a legmagasabb toronyházak egyikére, és onnan néztem le, és az autók járnak, mozognak, van élet....így télleg nem értem mi bajod van a látótávval. A Játék akciódús, de soha nem volt olyan sem, hogy hirtelen futás közben elémtermett 50 ember....hanem már jó messziről látható volt....nem lehet hogy simán leszabájotott, mint GTA4, és amiatt nem láttál elég messze? hogy Akadás mentesen fusson a gépen?
  Csak mert nekem 40FPS körül futott végig Q6600@3400, HD4850, 2 giga memória...
 • 5.
  2009. 06. 16. 10:23
  korrekt értékelés
  tetszik a játék, pár helyen lehetne kicsit igényesebb, de szerintem a 85%-ot megérdemli simán
 • 4.
  2009. 06. 16. 10:21
  A cikk alapján eléggé jól felépített játékról lehet szó, jó hogy van benne olyan fejlődésrendszer.
  Amúgy jó a cikk, a képaláírások is tényleg jók.
 • 3.
  2009. 06. 16. 10:20
  Én gépen tolom szerintem nagyon baba kis játék, és annyival jobb mint egy PoP vagy egy Wolverine, h nem monoton, tele van fordulatokkal, a sztori is jó, és rengeteg képességünk van amiket fejleszthetünk saját kívánságunk szerint, és változatosan használhatjuk, vannak járművek, egyéb kis küldetések, szabad mozgás.. Mi kell még? <img src=
 • 2.
  2009. 06. 16. 10:02
  Szerintem remek játék, pörgős, normálisan néz ki, jó a sztori, a fejlődésrendszer és változatos a harcrendszer is...Najó nem írok egy második review-et, próbáljátok ki! :-)
 • 1.
  2009. 06. 16. 09:58
  VISSZA A CIKKHEZ

  Jó kis cikk, kedvet is kaptam a kipróbálásához. A kép aláírásokat külön meg kell említeni, hogy milyen jók! <img src=