Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

A hónap (PC) játéka - 2009. február

 • Dátum | 2009.02.28 14:57
 • Szerző | Svindler
 • Csoport | JÁTÉK

A február sajnos elég rosszul alakult a hónap játéka szavazás szempontjából. Ahogy teltek a napok, egyre csak jöttek a bejelentések a csúszásokról, míg végül a kínálat egy része elúszott, nem ritkán több hónap távlatába. Szerencsére így is maradt pár cím, amely érdemes lehet eme poszt betöltésére, így idén ebben a hónapban először elindítjuk a szavazást. Minden hónapban lesz egy általunk választott nyertes, és egy rangsor, ami kizárólag rajtatok, az olvasókon múlik. Ennek állása végig nyomon követhető lesz a fórumban, ahol két hétig lesz idő szavazni. Az ott felállt sorrend alapján kiegészítjük ezt a cikket, és megemlékezünk az eredményről a következő havi hónap játéka szavazáson is. Az e havi versenyzők:

Burnout Paradise


A fórumtémája alapján sokakat megosztó játék: van, aki nem érti, mi olyan jó benne, míg van, aki szerint nem kétséges, hogy neki kéne az élen végeznie. Az biztos, hogy a PC-sek egy eddig csak konzolon jelen lévő gyöngyszemmel lettek gazdagabbak.


Cikk: Burnout Paradise - Üdv a paradicsomban!

F.E.A.R. 2 – Project Origin


Avagy Alma visszatér, hogy okozzon nekünk még pár kellemetlen pillanatot, miközben elfeledteti velünk a Vivendis borzalmakat. Bár kiemelkedőt kevés területen alkotott (AI), azért ez mégis csak a jó öreg F.E.A.R., mely sajnos egy erősebb felhozatalban lehet kiesne, de most mindenképpen helye van ezen a listán.

Cikk: F.E.A.R. 2 - Project Origin teszt

Warhammer 40000: Dawn of War 2


Bár több RTS-nek is illett volna megjelennie a hónapban, mégis csak a DoW2 tartotta be a határidőt. Felújított játékmenetének hála tengernyi kiegészítő nélkül is végre egy jó egyjátékos kampányt rakott le az asztalra, míg várhatóan naggyá újra az online csaták tehetik majd. Mindössze a kevés térképet sajnáljuk…

Cikk: Warhammer 40k - Dawn of War 2

A győztes:

Nem volt könnyű kiemelni egyet, mert nagyon közel állnak egymáshoz, szinte senki sem értett egyet a másikkal, de végül a szavazás döntött, és nagyon kevésen múlott, hogy ki milyen érmet vihetett haza. Ha elindult volna a konzolos részlegünk (ami a közeljövőben várható), akkor szinte biztos, hogy a Street Fighter IV vagy a Killzone 2 vitte volna könnyedén a serleget, ám így:Bizony, Isten hozott a paradicsomban! Mindössze egyetlen ponttal lemaradva, holtversenyben mögötte csúnyán néz Alma és az űrgárdisták se örülnek, de a helyzet ettől még így néz ki: a Burnout Paradise jött, látott, és győzött, ám végtelen fokozatú váltó ide vagy oda, ez csak egy hajszálon múlott.

A szavazás:

Szavazni egyelőre a fórum felületén belül lehet, az alábbi linken: A hónap játéka – 2009. február szavazás (bejelentkezés szükséges)

Kíváncsiak vagyunk, Ti kit jelölnétek a címre, ki érdemli meg, hogy első legyen. Ha kimaradt volna valamelyik, akkor érdemes annak demóját kipróbálni, jó eséllyel nem fog csalódást okozni. Eredményhirdetés két hét múlva!

UPDATE: úgy látszik szavazóink nagyrészt egyetértenek, mert végül az Olvasói értékelésen is a Burnout Paradise nyert, a szavazatok 45%-ával.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 16.
  2009. 04. 08. 16:21
  Készül az új, csak kénytelenek voltunk egy hetet csúsztatni, mert _rengeteg játék jelent meg márciúsban, még a hó legvégén is amikről úgy gondoltuk, hogy szavazás előtt korrekt ha kimegy a cikk. Szombaton jön az új szavazás
 • 15.
  2009. 04. 06. 16:06
  Még mindig februárnál tartunk? :mellow:
 • 14.
  2009. 03. 19. 00:15
  Burnout játékélményét már leírtad: száguldás, törés, zúzás kb ennyi is, ez erről szól, egy totál arcade játék, ha nem tetszik ez van, mindenkinek úgy se felelhet meg.
  Mellesleg melyik autós játéknak nem ez a lényege? Van ahol mondjuk néha fékezel is, de alapvetően minden autós játék ugyan az, versenyzel, ha jó vagy akkor nyersz (vagy ha béna és könnyű fokozaton van a játék), valamelyik autós "szimulátor" szerepelt volna akkor vajon más véleménnyel lennél? Szerintem nem, neked a stílus eleve nem tetszik, ezen meg ügye tőled függ, mint mondtam nem tetszhet valami mindenkinek, különbözőek vagyunk, ezért vagyunk egyének.
  Nem mellesleg van sokkal csilli villibb játék a Burnoutnál, sokan meg pont a grafikára panaszkodnak, de szerintem (is) szép a grafikája, nem a legszebb, de szép és nagyon stabilan fut, akkor is ha 300-al száguldasz.
 • 13.
  2009. 03. 02. 10:48
  Hát ahogy a tesztből is kiderül egy kicsit kőnyű volt a F.E.A.R. de azért +1 pont <img src=
 • 12.
  2009. 03. 02. 08:52
  én a F.E.A.R. -re szavaznék.
 • 11.
  2009. 03. 01. 19:09
  Kár, hogy nincs a szavazásban "egyik sem" opció. :/
 • 10.
  2009. 03. 01. 16:45
  Burnout. És h miért ?
  A burnout sorozatot szerintem sok PC s várta már titkon gépen is. Most h itt van nekem kcisit csalódás ugyanakkor nagyon jó játék. Amit vársz a Burnouttól óriási karambolok őrült száguldás. Anno Xbox on játszottam vagy úgy 4-5 éve. Lehet én vok a régimódi de a megszabott játékmenet vhogy jobban bejött. Sokkal nagyobb robbanást láthattunk. Bár régen volt és csak 1 órát játszottam de lenyűgőzött ezért nagy várakozás töltött el amikor megláttam PC n ezt az exklúzív címet. Mint leírtma robbanás,sebesség,megannyi verda (motor!<img src=, ugyanúgy meg van de vhogy nekem mégse az az igazi Burnout élmény.
  Ahogy látom va nitt prá konzolos az ipon fórumon kíváncsi vagyok mit gondolnak róla hisz ők már régóta élvezhetik ezt a nagyszerű sorozatot.

  Ebben a hónapban eléggé uborkaszezon érzésem van ami talán azért van mert uborkaszezon van <img src=. De nem vagyok már nagyon képben javítsatok ki ha nem így lenne. Persze megannyi információ új játékokról vidik érkeznek de kiadott játékokból elég szívás votl ez a hónap. ahogy egyi kkollega írta itt fórumon: szeretettel várunk Március <img src=.
 • 9.
  2009. 03. 01. 11:08
  Innen egyértelmű győztes a burnout paradise, előző év áprilisa óta nyúzom (heti pár óra), és köszönhetően az ingyenes dlcknek, és eszméletlen hangulatos online komponensnek, számomra szinte megunhatatlan.

  Konzolos részleghez nem kerestek ps3-as tesztert? :rolleyes:
 • 8.
  2009. 03. 01. 10:53
  Én a Burnoutra szavaztam sztem nagyon jó játék és neten is jól ellehet vele lenni
 • 7.
  2009. 03. 01. 09:58
  Hát ezek közűl még tényleg a Burnout Paradise a legjobb, pedig 2 és fél óra alatt megúntam. Majd remélhetőleg minnél előbb kijön, a Colin MCrae Rally Dirt 2.
 • 6.
  2009. 03. 01. 09:42
  Burnout Paradise.. egyértelmű<img src=
 • 5.
  2009. 03. 01. 08:47
  Fogós kérdés mert a burnout nagyon bejött de nálam az etalon egyértelműen a DoW2. Nekem jobban bejön ez a komandózós játékmenet mint a régi bázis építős, így már kicsit jobban hasonlít a terepasztalaos csatákra <img src=

  Lol most nézem, hogy már kivan hírdetve a győztes. Szerintem ez így nem volt túl fer, hogy 28. este írtátok ki a szavazást és mire le lett zárva kb 5-6 szavazat érkezett be.
 • 4.
  2009. 03. 01. 07:41
  Én a FEAR-re szavaztam mert sztem jó játék lett azonban a mutiját nem dicsérik annyian. De ez nem lényeges mert singleben végigtoltam már és tetszett nagyon, Warhammert nem játszottam még biztos jó, a Burnoutról hallottam már azt mondják jó. :rolleyes:
 • 3.
  2009. 02. 28. 23:01
  A felső 3 full nagy név, de kb. a FEAR nem adja vissza azt, amit az első rész nyújtott, a Burnout az halál unalmas, mintha csak mezei "quick race" lenne akármelyik más játékban (kár, hogy jó fizikára, engine-re elfelejtettek játékot csinálni), a DoW 2 meg összesen 10 pálya vég nélküli ismétlése...:/ Talán majd a március jobban sül. X-Blades no comment <img src=
 • 2.
  2009. 02. 28. 21:42
  Én a Warhammerre szavaztam.
 • 1.
  2009. 02. 28. 21:09
  Várjuk a szavazatokat, melyeket a belső fórumban lehet leadni.

  Vissza a hónap játéka cikkhez