Kosár

A kosár jelenleg üres

Bejelentkezés &
Regisztráció

Jelenleg nincs belépve.

Válassza ki az oldal nyelvét

TERMÉKEINK

iPon FÓRUM

iPon Cikkek

Superstars V8 Racing - Majd szét vet az erő

 • Dátum | 2009.06.28 16:16
 • Szerző | Daks
 • Csoport | JÁTÉK

Nincs könnyű dolga annak a fejlesztőnek, aki túraautó versenyből kíván játékot készíteni. A WTCC és a DTM foglalt, a többi verseny pedig csak a rendező országok számára igazán érdekes. De az SBK-09: Superbike World Championship személyében már bizonyított Black Bean Games-t ez nem tántorította el, két kerékről négyre váltva elhozta számunkra az olasz Superstars Championship kupát feldolgozó Superstars V8 Racinget. A kérdés már csak az, hogy sikerült-e egy olyan igazán jó játékot alkotniuk, mely nem csak a falról lepattanós árkád cuccok kedvelőinek, de a szimulátor rajongóknak is bejön, avagy mennek a süllyesztőbe? Hamarosan kiderül!

BMW Power
BMW Power

A Superstars áprilistól decemberig tartó kupasorozata hat olasz, egy portugál és egy dél-afrikai helyszínen teszi próbára a versenyzőit, akik olyan nagy csapatok autóinak pattanhatnak a volánjai mögé, mint BMW, Mercedes, Audi, Chevrolet, Jaguar, Cadillac, vagy Crysler. A bajnokság filozófiája szerint az indulóknak minimális anyagi ráfordítással kell megteremteniük a versenyzés maximális hangulatát, a 3 és 7000 ccm közötti, V8-as motorral felszerelt, négyajtós autókon csak a biztonság jegyében lehet változásokat végrehajtani, illetve a kiegyensúlyozottság miatt mindenkinek ugyanazt a gumi, fék és szélterelő szettet kell használnia. Izgalmasan hangzik, lássuk hát mindez hogy néz ki a képernyőkön.

A hivatalos screenshotok igen csábítóak
A hivatalos screenshotok igen csábítóak

A június 26-án PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelent Superstars V8 Racing játékban átélhetjük a kupasorozat minden mozzanatát, az autó bütykölésétől kezdve a szabadedzéseken és az időmérőkön át egészen a versenyekig, hogy aztán megszerezve az állomások serlegeit, végül bajnokká avassanak minket.

Hozzászólások

Nem vagy bejelentkezve, a hozzászóláshoz regisztrálj vagy lépj be!

Eddigi hozzászólások:

 • 9.
  2009. 06. 29. 21:30
  Erős túlzásnak érzem ezt a tesztet, igazságtalanul le lett húzva ez a játék. Igaz, nem egy kimondott hc szim, de ezt nem is álította senki. Amúgy mi lenne a szimulátor? Én rendszeresen játszom a szimulátornak kikiáltott rFactorral és billentyűzettel kiválóan vezethető, bár nem kétlem, hogy több mp-s hátrányban vagyok a kormányos társaimmal szemben. De ettől függetlenül még véletlenül sem bizonyulnak vezethetetlennek az erre a játékra írt modok.

  Ez a játék egy könnyed kikpacsolódás és egy korrekt produkció. Nem akar többnek látszani mint ami, nem lett száthájpolva, ennek megfelelően egy kiegyensúlyozott élményt nyújt.

  Amit pedig a grafikáról írt a tesztelő, az egyenesen nevetséges. Teljesen megfelel a mai szintnek ez a megjelenés, nem egy csilivili effektparádé, de szégyenkezésre sincs semmi oka.
 • 8.
  2009. 06. 29. 11:43
  flameKing :amikor nem volt még kormányom (már több mint 3 éve van ) akkor találkoztam a bill.+egér kombinációval nem terjedt el sajnos , pedig sokkal jobb mint a billentyűzet magába , szóval ebben egyetértünk
 • 7.
  2009. 06. 29. 07:04
 • 6.
  2009. 06. 28. 21:03
  bajszi: ezzel a megállapításoddal nem értek egyet , a legtöbb autós szimulátort amatőr fokozatban " rendesen " lehet bill.-ről (és vagy Bill.+egérrel irányítani) , igaz akkor épp csak a lényeg veszik el a játékból...
 • 5.
  2009. 06. 28. 20:50
  Szimulátor vagy árkád -ha billentyűzetről jól játszható akkor az nem szimulátor!!! :lol: ./vs nem minden árkád irányitható bill-ről.Ez a játék meg f...,BMW vel tolhatom a Grid-ben is,DTM-et meg T.R.D.3-ban !
 • 4.
  2009. 06. 28. 19:54
  jadam92:ez embere válogatja nekem ez nem számít és soha nem is fog számítani ha nem szimulátor a játék

  flameKing: az értékelés miatt ne aggódj volt olyan játék amit mindenhol 90% -ot kapott minimum és megvettem kipróbáltam nos 1 óra játék után letöröltem a gépről , de olyan játék is volt ami sehol sem kapott még 70%-ot sem és nagyon elvoltam vele <img src=
 • 3.
  2009. 06. 28. 19:09
  nem bírom azokat a játékokat ahol nincsen aúúútónak logoja ami pl mercédesz :=
 • 2.
  2009. 06. 28. 18:10
  "...aki színvonalas árkád versenyt akar, az szerezze be a GRID-et, aki pedig szimulátorra vágyik, az vegye meg a Race 07-et..."

  köszönöm, hogy ezt így leírtad, mert ha mi írjuk, mindig jönnek az okos vitatkozók, akik szerint a grid is szim....

  attól függetlenül, hogy a grid nem szim, még egy szép, élvezetes játék. de a szimulátor a te általad felsorolt játékok, és persze még pár. (rfactor, lfs,stb.)

  de rendre azok mondják az arcade játékokat is szimnek, akik még nem játszottak sokáig valódi szimulátorral.

  nagyon kiváncsian várom az új nfs-eket. mert mióta a feljlesztést szétbontották 3 felé, lehet, hogy kapunk egy szimulátort onnan is. elvileg új csapat csinálja. de azért hiszem majd, ha látom....
 • 1.
  2009. 06. 28. 18:03