A G.Skill ékszerdobozt készített a méregdrága memóriamoduljaihoz

Az elegáns doboz négy memóriafoglalatot kapott, így a modulok kedvükre villoghatnak benne.

A G.Skill ékszerdobozt készített a méregdrága memóriamoduljaihoz

Április elseje már elmúlt, pedig a G.Skill Trident-Z Royal Display Box láttán egyből arra gondolhatnánk, hogy tréfáról van-e szó, annyira szokatlan maga a termék. Gyakorlatilag egy elegáns bemutató dobozról van szó, amiben ezúttal nem gyémántgyűrő, aranyékszer, vagy éppen méregdrága nyaklánc foglalhat helyet, hanem asztali számítógépekbe szánt DDR4-es memóriamodul, szám szerint rögtön négy.

Galéria megnyitása

A memóriafoglalatok körül műbőr borítású fedlapot láthatunk. A doboz alsó részén még egy fiókot is kialakítottak, ahol egy Trident Z Royal feliratú mikroszálas törlőkendőt, valamint egy USB kábelt találunk. Az USB kábel láttán azt hihetnénk, hogy a dobozkába helyezett memóriamodulok világítását szoftveresen módosíthatjuk, vagy éppen szinkronizálhatjuk a PC és a stand világításával, ám erről szó sincs. Az USB kábelen keresztül mindössze arra van mód, hogy tápellátást adjunk a memóriamodulok RGB LED alapú világításának, ami ennek hatására alapértelmezett fényeffektekkel árasztja el közvetlen környezetét.

Galéria megnyitása

A vállalat a Trident Z Royal, illetve a Trident Z RGB sorozatú memóriacsomagokhoz készítette a kis ékszerdobozt, ami otthoni felhasználásra talán kissé túlzásnak és feleslegesnek is tűnik, de különböző bemutatókon, techipari rendezvényeken, illetve akár üzletekben is jó szolgálatot tehet, hiszen egészen biztos, hogy maga köré vonz majd néhány kíváncsi tekintetet, ami reklámnak mindenképpen jó.

Galéria megnyitása

Maga a Trident Z Royal Display Box egy év jótállással kerülhet forgalomba, az áráról azonban sajnos nem esett szó. Az viszont biztos, hogy a legolcsóbb Trident Z Royal memóriacsomagok 170 dollárról indulnak, a legolcsóbb Trident Z RGB memóriamodulokért pedig 135 dollárt kérnek – mindkettőnél kétmodulos csomagról van szó, vagyis szükség esetén egy Trident Z RGB és egy Trident Z Royal duót is elhelyezhetünk a „kirakatban”.  Kicsi kutatás után egyébként meg lehet találni az ékszerdobozt kereskedelmi forgalomban:  PCHome Online kínálatában 1700 jüanért szerepel a termék, azaz jelenlegi árfolyamon számolva 72 000 forint körüli összeget kérnek el érte. Ez azért abszolút nem kevés, akármennyire is különleges a doboz.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap