CES 2017: Fény derült a legújabb Trident Z modulok adataira

A Trident Z sorozat legújabb tagjai kiválóan passzolnak az Intel Kaby Lake processzorai mellé, alumínium hűtőbordájuk tetején pedig akár RGB LED-ek is lapulhatnak.

CES 2017: Fény derült a legújabb Trident Z modulok adataira

A G.Skill bemutatta legfrissebb Trident Z sorozatú memóriamoduljait, amelyek tökéletesen kompatibilisek az Intel legújabb, Kaby Lake lapka köré épülő processzoraival, sebesség terén pedig elég magasra helyezik a lécet. Az újdonságok többféle kivitelben érkeznek, igaz, eleinte csak hagyományos alumínium hűtőbordával lesznek elérhetőek, de később a korábban bemutatott Trident Z RGB modulok is tiszteletüket teszik a piacon, amelyek szó szerint új színt vihetnek az átlagfelhasználók és a modderek konfigurációiba.

Galéria megnyitása

Az új memóriamodulok kétféle, 8 GB-os és 16 GB-os kapacitással érkeznek, kereskedelmi forgalomban pedig kettő vagy négycsatornás memóriacsomagok formájában találkozhatunk velük. Az új memóriamodulok effektív órajele 3600 MHz-től egészen 4266 MHz-ig terjed, de a JEDEC szabványban meghatározott DDR4-2133 MHz-es és DDR4-2400 MHz-es sebességeket is támogatják, természetesen 1,2 voltos üzemi feszültség mellett. A magasabb órajel eléréséhez már rendszerin 1,35 voltos üzemi feszültségre lesz szükség, a DDR4-4266 MHz-es csúcsmodellnél pedig 1,4 voltot kell beállítani. A memóriamodulok pontos üzemi paramétereit XMP 2.0-s profil tárolja, amit az XMP 2.0 támogatással rendelkező alaplapok gond nélkül kezelni tudnak, így pillanatok alatt, minimális erőfeszítéssel elérhetőek a gyári értékek (ha a processzor is partner ebben, mert ne feledjük, ezek az értékek tuningnak számítanak).

Az új memóriacsomagok pontos paramétereit az alábbi táblázat tartalmazza:

Galéria megnyitása

A G.Skill Trident Z sorozatával már több rekordot is sikerült megdönteniük a cég házi tuningmestereinek, így ezekről az eredményekről képeket is közölt a cég, ugyanis a ranglista folyamatosan változik, hiszen rengetegen ostromolják, így pár nap múlva oda a dicsőség. De a kép megmarad.

Galéria megnyitásaGaléria megnyitásaA rekordok. A képek nagyíthatóak!

Az új memóriacsomagok rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy az egyes termékek pontosan mennyibe kerülnek majd. Jelenleg az is rejtély, hogy az RGB LED világítással ellátott modellek mekkora felárral érkeznek, de idővel erre is fény derülhet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap